覺唔覺mcu 角色能力設定好奇怪

184 回覆
231 Like 78 Dislike
Avengers 1已試過外星槍直中肚無事
gg 俠 1 打 2 (winter solider 同 falcon)
好合理
呢個真
Bucky唔係冬兵mode無殺意既時候已經廢左好多
唔好講一直都咁廢既falcon
Hulk已解答:好弱嘅神
最近睇返銀河守護隊2
發現觀察者出現過幾秒

有connection 都要睇下咩料架,你估某國咩?
講古咪駁古
同埋唔係下下用能力值定輸贏
單挑打贏滑嘟嘟
學埋混沌魔法不得了,不過似敵人角色
咪有stan lee 嗰幕囉
因為stan lee 係創造marvel 嘅人 喺mcu入面佢係神
因為Tony Stark死左
姐係咁 打自己友同打怪/敵人係2件事
出全力真打既話Strange用傳送門令到GG仔趺緊果時關門斷開兩半就贏左
沙比阿朗素
唔係講緊打GG仔
當然DS可以隨手打底or even打死GG仔
但係話晒鏡象世界佢揸fit 俾人五花大綁理應兩下就解到
同埋話晒至尊法師 無戒指就甩唔到身好怪
好老實 我個人而言上面嘅唔合理其實冇乜所謂 最大問題係DS返出嚟嗰下嬲豬
大佬你話你老貓燒鬚燥底都好啲 你自爆俾GG軟禁12個鐘
下次救世界點放心俾你揸大旗
同埋講真電影ds未必真係好勁

Infinity War隻抽唔夠thanos個法師打 直接比人生捉 後面其實都唔夠打 係靠spidey急智諗到計先贏到 又一次證明最少急智/戰略頭腦上spidey勁過ds

而且佢要用某啲魔法一定要用手 所以先會比蜘蛛俠困住咁耐
影視台係討論呢啲架啦,覺得無聊咪去學術台
都啱 傻左 以為話拖佢入去不過諗諗下個手套由離開thanos隻手果陣開始已經輸左 唔洗咩鏡像世界
av4最後大戰
對冇石嘅thanos
一開鏡象困住佢地就可以出字幕
a3 w 同 v 唔夠外星人打,美隊同bw 救場
最新 gg 俠喺鏡像世界屌打 ds
b 搞唔掂tm 但 ts 搞得掂
a1 im ny 屌打l
ca 3 im 撚幾㗎車就搞掂w , 最後仲要 h 救w
gg 俠 1 打 2 (ws 同 f)
雷神3 雷神比個電子野電暈咗

順眼晒
駁唔刀
去左玩水
又或者Ironman 放佢推無人機出黎都打得輕鬆啲
ok u win
lm
睇對波之嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞