覺唔覺mcu 角色能力設定好奇怪

184 回覆
231 Like 78 Dislike
loki劇全程玩近戰
Hulk畀人弱化到,連弱化post都冇提佢作戰能力
不過咁,如果吓吓用返漫畫做比較,咁樣根本唔使拍
你咪當呢個mcu係實力平均版嘅另一個宇宙
On9 ca3 係Ironman比Wanda用幾架車掟
樓豬洗唔洗重睇
要落殺手 開個傳送門去太陽兜頭嘖落GG俠度已經可以煮熟佢
A3 Wanda能力未成形 Vision一開波被暗算已經廢左
蜘蛛俠冇係鏡像屌打DS 蜘蛛俠只係不斷試圖走佬 最後智取DS DS係輸睇少左蜘蛛俠
Bruce setting上好似淨係識生物個方面既野(?) 佢自己都有講佢唔係呢方面既專家 TonyStark係識物理同埋比較全能型天才
Loki就真係弱化得有D誇張
CA3 係Wanda用車打ironman你倒轉左
CA3 設定上係蜘蛛俠首次係呢堆英雄中登場 冇人知佢咩料 同埋即使能力上佢一打二 Winter Solider同Falcon都冇咩大問題
雷神怕電=on9
大約係咁
邊招?
攞手套入鏡世界搞掂啦

https://youtu.be/6jdmDmlB5cI
7分29秒開始睇
其實本身漫畫都係咁㗎啦 啲角色有需要時就會勁啲
都唔知有咩好拗
因為要專登做出嚟比啲fans打J,做彩蛋同做memes
劇情上無撚用但畫面靚
其實都係,美漫根本鳩嚟,一時就死一時就復活,無劇情可言,搬上大銀幕點都要tune tune
綁起幾粒鐘都唔叫屌打?
雷神怕電真係好撚好笑
識飛 對唔識飛 贏左9成啦
最印象深刻Captain marvel係end game龜速飛去打thanos果幕
心諗佢平時點撚樣穿梭宇宙
quick 咪仲慘

變左快柒
Tony stark應該聰明過Bruce banner
資源唔同 出嚟都爭好遠
讀bio 叻唔代表數學叻
加上佢輕敵 又俾gg 仔攞走隻戒指
金霸王夜魔俠打左2季
2季都要就死先打得贏
點知睇鷹眼,條𡃁妹兩三吓就搞掂
金霸王變左2打6
屌如果連夜魔俠都要俾返Disney 拍賀歲片
我寧願乜都冇發生過
漫畫啲時強時弱仲嚇死你
咁設定上gg俠一拳suppose可以打死人
Doctor strange傳送門無敵
唔係電,係神經毒素,仲有就算係電,Grandmaster嘅電同我哋認知嘅電都無得比啦,人哋宇宙級人物嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞