覺唔覺mcu 角色能力設定好奇怪

184 回覆
231 Like 78 Dislike
喺公路上面佢teleport doc ock同spider man去地牢,用返同一招根本就劇終 係劇情需要先入鏡像空間自己困住自己
Ironman 果時果件輕便甲,應該同ironman2套suitcase 差唔多,兩個super soldier全力打贏都合理,都唔算easy win, 一個斷手一個傷晒
Mcu係咁撚樣㗎啦
又腦補
認真喎算安排得唔夾硬
用現實去諗幻想
好似龍珠天迪咁地球天神
玩撚哂
就咁計嗰集,Ironman 左手飛彈直接將美隊連人帶盾轟走,右手鐳射直接掃瓜冬兵啦
未計同冬兵單打唔直接用胸口砲,仲有開戰直接開背脊一炸飛彈炸埋去2條超級兵唔死都半殘
又要最尾先掃人動作,開波掃近戰直接打2個都得
用唔到能力 on9?
黑社會片,開槍射爛鎖道門再入去,係完全唔合理。
留手姐 真係打既話 飛上天用導彈都玩死ca
你見佢玩拳頭交就知咩料
邊套主角咪邊套好打d囉
英雄片無必要深究啦,話唔埋打果下感冒,狀態唔好呢
gg 俠 1 打 2 (winter solider 同 falcon)
呢個真係無問題喎
GG俠同強化人打
GG俠係勁好多
你太睇少Mcu super soldier
美隊一開始始俾crossbone 兜頭一下迫擊炮飛落幾層都無事又試過係lift直跳半層樓飛跌用盾頂下又行得走得
覺唔覺樓主想認真討論mcu 角色能力設定好on9
冇嘢架,Ironman又唔係殺美隊,炸走佢咪算,跟返個戲設定係直接炸飛美隊唔好幫冬兵頂盾咪得,反而冬兵先要死
Mark 46嚟

Super Strength: The armor greatly amplifies the user's base strength and combat skills to extremely massive levels.
但美隊贏佢
前面一直佔住上風
最後大意比gg搵到位入
都叫屌打?
咪同super soldier一樣
垃圾漫畫咁認真做乜尻
仲有可以一野打thanos 個靈魂出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞