覺唔覺mcu 角色能力設定好奇怪

184 回覆
231 Like 78 Dislike
a3 wanda 同 vision 唔夠外星人打,美隊同blackwidow 救場
最新 gg 俠喺鏡像世界屌打 ds
bruce 搞唔掂time machine 但 tonystark 搞得掂
a1 iron man new york 屌打loki
ca 3 iron man 撚幾㗎車就搞掂wanda , 最後仲要 hawkeye 救wanda
gg 俠 1 打 2 (winter solider 同 falcon)
雷神3 雷神比個電子野電暈咗
不嬲都係因劇情需要調節能力

dr strange認真打我諗秒殺晒啲物理攻擊既對手
開傳送門全部對半
到而家都諗唔明點解 a1 iron man 著套落後盔甲可以屌打一個神
loki nerf得好嚴重
人地本身係法師
但係mcu內淨係識幻術同分身術
下忍水平
唔覺
wanda應該依家先覺醒?
仲要神族法師嚟嚟到比件甲佬打到仆街真係搞撚笑
endgame 臨尾strange有招用法力升高堆敵人再用力丢落地
呢招都夠屈機
Iron man 都on9
玩近戰為乜
首先Thor係mcu唔係真係神
其次果場fight點睇都係tony佔下風果個
點解咁鍾意用屌打?
gg俠打strange都叫屌打?
係人都知strange留手啦
場戲最多話gg俠智取左strange啫
loki同thor只係外星人
new york loki 叫 ca kneel 嗰幕呀,唔係打雷神,係打loki
odin 係眾神之父喎,佢親生仔點都算神掛
Loki專登想比人捉架喎 你有冇留意劇情
另外Loki不嬲戰力都唔係高
你有見佢幾時打贏過
odin都係自稱神既外星人
神係觀察者 one above all個類
仲有星神族個d
果啲係稱號黎
全部劇情需要,觀眾就係想睇能力弱既反勝實力勁既
Dr strange 學歷同智力都高過Tom Holland 呢條弱智仔
你可以畀到啲咩理據說服我話蜘蛛俠「智取」dr strange?
落唔落殺手已經差好遠,對住spider man只可以用唔傷到佢嘅魔法,又咁啱畀spiderman嘅超能力同聰明破解到
咪係佢輕敵 佢跟本覺得gg俠係細路一個
冇諗過佢有任何反制能力
所以先會比gg仔有機可乘
成件事雙方都冇認真打過
你就話係gg仔屌打strange
佢劇連TVA班蛋散都打唔贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞