奇異博士2:失控多元宇宙預告

1001 回覆
841 Like 27 Dislike
其實我有d 疑惑係infinity stone 真係咁勁定點
what if 講到ultron 齊石之後連watcher 呢類神都唔夠打
玩下手其實齊石ultron 仲好打過celetial
又係bug
endgame d 石係自己條timeline 唔係另一個universe
what if ultron 果d 都係
其實都唔洗諗, 算係幾好睇, 對於marvel電影fans黎講, 係睇得幾開心
what if係話每個宇宙既石都係unique
所以gamora個infinity crusher係爆唔到ultron d石
去左tva先會失效
去左第二個宇宙就會失效 endgame咪救唔到世界
係tva先無效
應該係因為好康死咗?Loki最後殺死好康 先令到多元宇宙完全失控
按時間線睇 嚟Loki -> what if -> Wanda
咁因為好康死咗 所以呢個設定都消失咗?
因為原本令佢變返紙鎮係因為唔想俾佢影響到主宇宙之類
咁好康收皮 唔同宇宙會影響唔同宇宙 所以就
Peggy好靚女喎
淨係睇OLSEN個樣同大咪咪都夠啦
衰趕收尾、用錯角色、劇情邏輯謬誤多

咁多套劇 最差真係佢
咁大隻
Loki 係話喺tva入面infinity stone同魔法都冇效
好似係what if 先話每個宇宙嘅石都係獨有
係漫畫入面既vision有生育能力?
我以為都係機械人個D
Wandavision入面, vision係咪其實係wanda投射出黎既幻覺?
但好似有金霸王?
係what if入面, 點解佢會著住英國套衫? 而唔係美國?
點解一直都係英國衫但幫緊美國做野?
古一話任何一個時間線任何一粒石離開左原有時間,就會創造一條時間線,所以TVA會去新時間線消滅新世界同回收多餘嘅寶石。
或者可以解釋當寶石離開左原來嘅時間線,粒石就會成為新時間線嘅寶石,原有時間線就會產生混亂,而TVA屬於所有時間線以外嘅存在,所以寶石去TVA就會失效
好似唔係 個仔係Wanda生出嚟 但係係惡魔靈魂嚟 好似
我都唔記得咗 但按漫畫設定 佢地都叫係Wanda個仔嘅
因為佢係英國人
齊石ultron戰鬥能力應該僅次於kang
celestial就創造生物最勁
比較唔到
個兩個仔本身係Wanda用魔力生出嚟 同劇係一樣 總之最後有反派出嚟搶走佢個仔 之後發現其實係惡魔靈魂碎片咁好撚復雜 之後復仇者又因為咁解散呀之類
到而家都未出a5任何訊息
thanos都係a1先出
所以齊石ultron what if奇都可以一戰
知佢有幾癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞