奇異博士2:失控多元宇宙預告

1001 回覆
841 Like 27 Dislike
我仲特登買多日 三刷為左睇清楚個預告啲彩蛋
點知今日就出高清版
片尾出成條仲唔夠誠意?咁耐都係得美1播復1 證明marvel都幾重視DS2 叫做第一次帶大家真正走入multiverse
應該唔係?
可能真人版會同動畫唔同 我指作畫上
我未見過bb眼魔
一定會啦 今次呢個感覺唔似正式預告咁,出少少畫片俾你J下算

可能仲未拍晒/好多畫面特技仲未整好
Marvel之前有冇試過仲有5個月先上已經有預告睇?
好多啦 復3復4 再遠D數唔哂
真心 DS2叫做multiverse開頭 一拍柒咗就大鑊 重視係啱 同埋上完ds2 可唔可以快啲上 ds3 DS1-2差咗成四五年 DS fans等到乾撚哂
真心好夠j 我已經重溫不下廿次 次次睇到what if奇都覺得好興奮
又好似係,見最近尚氣永恆族都好似近上映兩三個月先post trailer
條八爪魚同gotg2開頭隻八爪魚有冇講係?
大獲

仲未睇蜘蛛俠係咪最好唔好追post
想問metaverse同multiverse有咩關係
最好唔好啦如果驚劇透

上古boss好細隻係咪啱啱返地球未食飽
個觀感同八爪魚博士差唔多
同埋話哂都係混沌嘅化身 可唔可以唔好玩掟巴士
但見佢同漫畫有80%似相信係同一隻嚟
Benedict Cumberbatch
清識嘢
Doctor strange世一
康係遊戲玩家,時間旅行就係saveload大法
漫畫超巨型
我想睇法術大戰呀even係對眼魔都係
好鐘意依個導演拍嘅第一代蜘蛛俠
所以都幾期待動作設計
我覺得DS法術打交好睇過Wanda
Wanda最尾個集個啲互飛能量球真係…
黑化奇世一
Strange單挑thanos嗰段幾好J
Wanda最終魔法決鬥睇到脫力
嚴格黎講嗰時wanda都未學魔法
可以期待下
5個月好快過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞