奇異博士2:失控多元宇宙預告

1001 回覆
841 Like 27 Dislike
預告入面美國小姐嚟
loki 好悶,睇咗頭三集頂唔緊棄咗
反而wanda 幾好睇
調返轉下話,Wanda真係呃撚曬觀眾對套野既期待
睇唔明要睇咩要睇得明
追劇情就唔會淨睇動畫啦
Wanda好睇喎我覺得頭兩集咩都唔知個陣就好sweet咁
之後真相慢慢發現 隱藏唔到 到佢爆大技叫人咪撚煩佢 到最後差少少俾人吸走哂啲魔法 個種感覺拍出嚟係幾好
同埋佢因為武肺個啲搞到佢地拍嘢好難 拍到咁已經好勁
射鵰都比人屌劇透
仲撚無辜
諗諗吓
正氣得嚟
又最多型scene嘅
係邊一個
CA??
Thor
前期悶到嘔,之後搵返Evan Peter做快銀以為有咩暗示點撚知只係個普通路人
好似唔知使咗好多錢搵佢出演 為咗搞個扯旗嘅gag
唔小心卡咗係床頭
我都係鐘意舊底Ironman噹噹聲機械感強啲嗰隻
A3納米啲嘢全部變出嚟咁冇咁好feel
真係變晒神仙打交
一句係應該要發生的事就解左
會唔會搵james mcavoy做
好似傳搵舊版
唔只 原來係路人即係閂埋閘佢冇得做真quicksilver
不過我仍存有半絲希望 因為正常嚟講應該冇人會喺自己屋企放張print咗自己個樣下面印埋名嘅A4紙
另一邊廂MCU quicksilver Aaron Taylor Johnson又演Kraven the Hunter亂Q晒坑
what if 果個要睇係邊個時期
中期入魔既時候就真係惡同勁,去到尾果個應該已經唔會無啦啦同人開拖
我都想知mcu quicksilver到底會唔會轉人做架屌
我始終覺得最後一集個DS都係等緊一個機會 我唔覺得佢似接受咁 佢學識點開唔同宇宙嘅傳送門 觀察者未必得閒日日睇實佢

我覺得呢個look好睇d
頭髮曲d正d
我覺得佢已經接受左係佢個時空christine 點都要死呢個事實
係唔知佢會唔會夾硬去其他universe 強搶民女
但係佢經歷完尾果兩集之後應該都明其他universe 既christine 唔係佢果個christine
what if一開頭咪有講 make choice唔同咗 有另一條時間分支線 就有另一個宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞