奇異博士2:失控多元宇宙預告

1001 回覆
841 Like 27 Dislike
當康係高級版iron man 就差唔多 成身都係宇宙最頂尖科技 點同佢打
總結:就係說服大家接受Falcon點解成為新美隊
其實就係單純一隻跨維度嘅強大生物
喺what if嘅第一集同奇異個集所有出現
最簡單直接咁講 眼魔身上面有混沌魔法 有自我意識 識得穿越唔同嘅時空 維度 宇宙
漫畫入邊佢曾經想用古一做佢嘅容器 所以奇要殺死古一 之後佢就成為咗古一之後嘅至尊魔法師
到最後奇同佢打 個陣奇異都已經學習咗好多唔同魔法 但係都唔可以完全殺死佢 之後就決定類似自殺咁樣同佢同歸於盡
但當然喺漫畫入邊你死咗係唔會真係死 所以之後奇異又復活返
CA2:

Falcon and Winter Soldier:

但佢短頭髮好靚仔
你話垃圾就垃圾?以為自己邊個丫死傻尻 你幫你老母奶閪D片就好好睇?
企業博士打克化咗嘅奇異博士😬😬😬
仲有:美隊2跳落嚟嗰陣,幾高都好,塊地都一定會爛;依家跳完,小跳係塊地無事,大跳就自己仆街
條傻尻自卑日日比人恰 咪上黎扮有見識搵認同感
咪打永恆族個大佬 星神族 創世level
我覺得黑化Dr應該唔係來自What If嗰個宇宙,但一定係同What if嗰位相似
無論點都好 兩個DS對峙就最好睇
應該最好要睇邊啲劇嚟講(有劇透)
但係電影入面出現有80%關wanda事
一嚟係混沌魔法
二嚟佢飛架車過嚟個陣Wanda都唔見咗 得返美國小姐 好有可能個陣要同Wanda打
今次片尾彩蛋係咪第一次放官方預告而唔係另外拍?
美1播復1
我唔知點解覺得 一有魔法就應該要有Loki出現
純ff
唔係 ca1片尾都係直接放a1預告
搏乜撚呢 你估dc?
咪係 有咩要搏 輸既機會係0
咁都叫冒險? 人哋一早plan曬啦 你估dc咩
Dc出一套諗一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞