奇異博士2:失控多元宇宙預告

1001 回覆
841 Like 27 Dislike
what if 黑化strange射兩條龍出黎呢招
預告竟然係正版出
係正版又吸左啲生物定又係假預告(保護條女嗰個係黑化strange)
大 但我又唔劇透得你住
你當個故事就係黑奇異同女巫爭穿越新角既能力
係咪抄龍珠
但係個professor X係卡通版????

稿黎 有幾part已經公開咗
依家補拍狂塞cameo
wanda召出黎
Wanda
傳話ds2係恐怖片個個一直都係上一手導演黎?

姐係轉左導演已經變左唔會係恐怖片?

之前吹到話係marvel第一套恐怖片風格 等我仲咁期待Marvel會有幾恐怖
可能真係what if個奇異博士
預告尾個evil doctor strange冇著袍
(係what if件袍唔同花紋 係其他生物到拎)
射條龍果個唔知真假 但係有袍
可能好似蜘蛛俠咁CUT走啲畫面
等大家唔直接估到係what if嗰個係同一個人
但劇情好恐怖唔代表恐怖片掛?

我見上個導演拍開恐怖片,係咪佢想拍到ds2好似佢d恐怖片咁,之後俾迪士尼ban左?

索性轉埋導演
隔咁耐都情有可原既
又要交代粒時間石、又要鋪排多元宇宙
寧願佢有哂plan咁慢慢黎
都好過dc咁一味跟一味衝
唔買鍾意marvel既戲 會有人唔睇埋D劇,一個月先幾十蚊 仲平過套戲,再唔係咪上網非法睇囉
型過no way home個poster咁多
No way home poster無乜光影 勁膠
個所謂黑化應該係出嚟搞笑
loki自己識變外型 佢鍾意變咩樣咪變咩樣
DC: 我不打了
sony d poster不嬲柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞