[CityU] 又一城大討論區 (31) 俾多幾個禮拜sem break 我得唔得

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我聽返嚟嗰年就有,而家唔知
想問依家入去洗唔洗打針
唔使
有科c咗, 係咪冇可能retake
只求B-B+
有冇cs人知appeal 除咗揾lecturer仲可以揾邊個? 差2分先pass 嗰lecturer話嗰分冇得改 已經定咗喎
想問下CCIV係喺第一個time slot定第二個到reg?
同埋有冇話邊個prof比分鬆手啲/嚴謹啲
有無人試過學費減半(?)

黎緊個sem得番6 cred要讀 但見學費仲係原價
想問下係咪要自己申請?睇aims又唔見有
Send email問ARRO
BTW你呢個case唔知使唔使揾home department簽返份form畀佢解釋點解讀少過12 cred,send email嗰陣CC埋
因為我今年defer左 所以最後呢個sem得番兩科要讀 不過我都會email去問問 唔該你先
Reduce study form份form有埋㗎喇
由Dept 㩒suggest/ not
ARRO 搞
唔自己申請呢一刻邊個知你讀 6 cred
EE Dept冇grade岀
死得喇

想問下fail左個科係咪點都要讀番

科EF3442之前無pre既科要讀 可以就咁reg 但依家變左有我reg唔到

其實無左呢科都fulfil到requirement 但係咪總之fail過就要pass番

唔想再defer喇 paper add有無可能add到
求archery T03, 可換其他pe/avail.
唔係major requirement 嘅話唔使
咁就太好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞