有關手足皇天尻殺巴 (aka 香港民防) 被捕留意到既三件巧合:MON POST、收集留言批鬥、個人資料同行蹤

705 回覆
795 Like 34 Dislike
我問左五個 POST 先,你就走去話我點解我唔答你第一個?

果然無恥就真係無敵

仲有原來手足比人拉唔緊要,保護其它會員唔重要

最重要係推翻個攻擊你敵人既 POST 上黎先

你同 我中三架 兩條友都幾無恥
人地同意推我 POST 關我乜事?仲有熱門淨係計 8 個 POST
連我都屈你班人真係都幾撚大個背後團隊
睇下D Data 又真係幾多人推

下面係連將個 POST 連推三次或以上既 LIST filter 晒出黎

原來 369 個 POST 有 43 個係 3 combo 以上,由 6 個唔同既人組成

chowhi 又真係推得幾密,10 combo 平均半分鐘推一次

不過冇一個人係一條友連推幾十個幫我由朝到晚囉
政事台咪有個點睇王 乜撚野都點睇,連登繼續放縱呢類人咪咁。
我一早block左, 早期佢狂開post, 後期改用回覆洗版, 嚴重影響正常討論
放晒作品出來,好難唔俾共產黨起底
屌你老母臭閪啦玩膠
已block, 多謝樓主
好多PO淨係識鬧人邊忽黃呀,又或咩由今日開始我要反乜乜物物,因為佢哋做咗啲乜乜物物。但係呢班分化撚、帶風撚、放負撚、鬥黃撚嘅網絡五毛、熱狗中共B隊就係唔會批評對家支共同港共嘅一切一切。睇佢哋啲PO,無營養,又浪費時間之餘,仲要畀呢班五毛廿四小時MON PO 出PO,彷彿好似唔使休息不斷開PO散播批鬥文章。呢班五毛咁得閒,就知佢哋係支共港共嘅人。
今日好似有啲凍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞