有關手足皇天尻殺巴 (aka 香港民防) 被捕留意到既三件巧合:MON POST、收集留言批鬥、個人資料同行蹤

705 回覆
795 Like 34 Dislike
呢獲你威水過許智勇了
有變過咩?

咁你答咗我呢樣先啦,又扯開話題
我個投訴邊有屈你係分身呀,有定冇呀
我一直講緊上面五個 POST
人哋啱啱喺幾個留言-#98之前講咗時代背景唔同喎
好多平日喺校園台、波台同娛樂台嘅小圈子而家不約而同咁推舊post或者開新post落井下石緊
考慮返背景,中立場篤灰冇錯,唔係就好似毒果執左

留名
我好好好唔客氣咁講
不論邊個啱邊個錯
你地攞而家互片嘅時間去做其他有建設性嘅嘢,等對方口服心服,會有用過咁樣互片

成敗論英雄呀各位
俾我就寧可梗隻死貓,繼續做實事好過

同五毛去各大小forum舌戰十幾二十年,我得到嘅嘢只係十幾二十年空白
forum用戶構造完全無變過,五毛依舊係五毛
我攞呢十幾二十年去研究下嘢,去做下生意,一早就發咗,可以做到嘅嘢會多過而家我只可以打份牛工龜速準備想做嘅嘢
自己發左但香港淪陷左有乜用?
點會唔知 連登咁好用

集中圈養 又可以放負分化 引你內鬥
個 POST 得一個 POST?五個 POST 你睇唔到?

不過你無恥就肯定,出個 POST 針對我然後講無做過
可以做到嘅嘢會多過而家我只可以打份牛工龜速準備想做嘅嘢

呢句你自己斟酌點解
好,明白。岩,唔洗多講。
好多嘢無實績,我唔敢攤大手板問人拎錢大搞
有班真係狗黎 耐唔耐就上水

音樂人 正義王 起底好乾淨 淨係留言
其實現階段都好難有實績,可以做到幾多就幾多。
通過畢業幾耐、讀邊科、讀邊間大學、做邊行、出入境月份、今日喺某(商場, 交通工具, 條街)出現過、住邊區、平時著開咩衫褲鞋襪、年齡、性別﹐有咩病歷﹐對乜嘢食物藥物敏感、特別興趣等等

呢啲答案逐少逐少咁自爆透露出嚟已經幫班狗將特定範圍收窄﹐將某線索圈出嚟﹐排除哂大量無用嘅資料就可以準備搵到嗰個人﹐所以唔係話用咗VPN就無撚敵

雖然起底效率慢﹐但確實有機會做到﹐而且佢唔一定要對指定目標起底﹐可能見到在坐每一位開post留言就會順便幫你開file﹐見料就save入data base﹐夠料就會出動咬人

僅記謹言
樓主喺德國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞