有關手足皇天尻殺巴 (aka 香港民防) 被捕留意到既三件巧合:MON POST、收集留言批鬥、個人資料同行蹤

705 回覆
795 Like 34 Dislike
睇錯
睇返佢嘅post,佢都有講過連登down要用VPN 先入到,即係好大機會平時上連登唔習慣用VPN。再睇落去,佢成日出po都貼埋D news同Twitter link。如果佢無用vpn,其實班狗只要問ISP同operators 睇下有邊個IP差唔多時間訪問呢D網站嘅IP就已經收窄到好細嘅範圍。再加上佢自爆讀Fine Art,咁只要查下Fine Art 畢業生班人嘅IP就差唔多搵到佢。
呢度真係好多mon post 狗
pr 5毛 乜柒都有
真係唔好亂爆
條垃圾有個習慣,鍾意搵潛質post,熱門之後就開始有動作,周圍痴攞料。

以前佢條team鍾意cap圖,成team 垃圾cap圖方式異於常人。後尾變成copy and paste,唔再cap圖。

點解

佢地拒答。

鍾意用道歉方式搞會員,因為成功搞走左幾個。最後一路都唔再提雞煲,唔再binc,唔再推番上黎,就係答案。
呢條ps 廢柴最鍥而不捨。
有冇多D詳細記錄,我知既有已經搞死左既 通處 同 LIKLN,今次拉埋皇天
唔好對狗噏上心就得, 而且唔好妥協, 唔好遺忘
對上一次上熱門係呢個
https://lih.kg/2808219
我反而覺得要偶爾餵啲錯誤資訊

唔係好似假膠咁開無聊post,而喺係一啲細微位作出改動。例如係一啲自己冇居住或者工作過嘅地區既post參與討論。又或者讀本書了解另一個專業,然後為自己設定另外一個身份插花參與討論。只要有兩三成嘅資訊係垃圾,電腦或者專人都好難導出正確結論。

FB IG. 大部分人都校咗隱藏,但LinkedIn好易中。
幾好
咁fb呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞