有關手足皇天尻殺巴 (aka 香港民防) 被捕留意到既三件巧合:MON POST、收集留言批鬥、個人資料同行蹤

705 回覆
795 Like 34 Dislike
我響香港做保安
你隻爛牙佬9 up幾句就大把人follow唔怪之得革命輸得咁快
都真係幾危險
大家小心啦
點解成日要屈我係黃世澤 我講野有道理咪有人 follow 囉 不如你地研究下點解你地屈我d post 黎黎去去得小貓三兩隻
冇你爛牙佬咁有恆心日日出post同埋我冇出過話你
不能只有我看到
我個個 POST 你次次都入黎留言騎劫,今次我忍唔到口反擊左又比你地騎劫左。

呢個 POST 明明係關心皇天巴,同埋叫大家小心唔好亂 POST 個人資料
其實自己試下搵一個人嘅社交平台去觀察,

當正你自己係一個好想了解女神多啲,但係苦無機會同到女神交流嘅毒L咁,去觀察個目標嘅社交帳號

觀察得耐,
就會知道你應該透露啲咩,唔應該透露啲咩

(利申: 唔鼓勵犯法&做變態嘢)
冇計啦,你有屈手足係五毛嘅前科,仲衰過毒男 通街
唔該提供證據,唔好老屈
好彩不嬲見親五毛即block
高危惹火言論唔該用VPN+分身
樓主pin this啦
要知
pin左
聯俄奶共 #309558

依條友觀察佢好耐。好鬼下!大家小心
好慘竟然仲未拉埋樓主呢d殘障
傻撚到
唔明點解仲咁多人應佢! 一見黑名單或者係引戰撚一律不回。

Btw, 被拉嗰位師兄出咗兩幅畫就起到底咁癲?
咁你答咗我第一個先,我答你其他嗰五個好唔好?

答問題梗係逐條逐條答㗎啦,你第一條答完你你已經扮睇唔撚到啦,咁我回應你都嘥鳩氣啫你連第一條有曬答案你都可以唔回應
你啲post係靠日日中伏一條友連推幾十個幫你由朝到晚先上到熱門咋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞