屯門樓討論 (24)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
油牆身係好基本 除非上手業主/租客錫住用
新屯中個停車場應該下世都排唔到
我買果時開始排,5xx個,我3年後賣果時都係排第5xx個 果時我泊左去湖景果個爛地,老實唔太方便,但就算幾平
咁不如搭車算
佢唔會一年抽一次,有車位既就無敵,但對新業主就唔多公平。
屯門兆康54區大家點睇? 會在2022年第一季推售
好似幾隔涉, 但有成14幢, 大屋苑, 有D心動. 當然都要睇佢開價.

https://www.richitt.com/property-development-at-siu-hong-area-54/
項目距離西鐵兆康站約15至20分鐘步程。住戶亦可步行約10分鍾至輕鐵麒麟站乘搭輕鐵/整個兆康第54區商住項目將設有5.2萬平方呎非住宅/商業樓面面積
價錢會唔會同山山差唔多?
山山係咪即係要7XX萬兩房?
咁可能WSB抵玩D...6XX兩房兼且出面就有輕鐵站...睇下第III期點開價...
兆康54區行去輕鐵站要成10分鐘...
落雨行20分鐘 GG
搭車 唔會行啦
係就好
呢個算係咩優點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞