屯門樓討論 (24)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
買左2年層樓升左15%了
不過都無咩感覺 自住既話升跌都係咁
有冇AA巴留左tg? 唔想追post搵

想買多間屯門收租用
又話匯豐打手, 又唔買匯豐
買左好多屌你,唔好提

聖誕鐘啦

同埋瓏門兩房個廳有啲細,卓爾居南浪空間感大啲
https://www.masterso.com/classroom/classroom5_6.php
筆 者 在 這 十 年 間 皆 在 不 斷 講 述 屯 門 風 水 之 局 極 差 , 因 屯 門 局 中 山 勢 岩 纔 , 水 口 不 佳 , 為 不 旺 財 且 損 丁 之 局 。

蘇文峰講足十年屯門風水好撚差
佢有講過係屯門市出曬事,青龍頭嗰邊冇問題;
因為屯門市畀兩座爛山中間仲有條臭河夾住,
窮山惡水放題

我住咗屯門三十幾年,一搬出去即刻收入多咗萬幾蚊,cover到租金有突

打死都唔會再住返大西北
傻閪先買屯門樓嚟自住
瓏門等破頂
走啦你
真,富豪都住港島,唔住大西北
仲有啲中學同學個老婆嫁入屯門之後搞到抑鬱症,因為同家人朋友見面嘅交通時間大增
最後都係死死氣放咗層樓出返市區住細啲好過
屌你老母屯門真係畀狗住
各位要買就買元朗啦買天水圍啦唔好入嚟屯門啦
講多d,務求屯門少人d唔該
響屯門長大嘅每個人,夢想都係搬離屯門,
鍾意住屯門嗰啲都係垃圾公屋仔
麻煩大家拍硬檔,每個同屯門樓盤有關嘅post都要貼呢一個警世文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞