點解Anson Kong棒極都紅唔起

956 回覆
1605 Like 90 Dislike
花蛆夾硬捧佢去上弦
好似果時好似花姐果啲講到佢實有新人獎攞 最後al反而有得攞 佢變咗冇份 應該真係幾失望印象中好似聽過佢自己講番因為由細都係睇叱吒大 所以好想係叱吒攞到獎 空歡喜一場 真慘
觀眾緣就呢d
企係度就分勝負
佢把聲適宜唱demo 辨認到太低
MK樣
同903啲DJ又frd低,又唔俾佢
太普通啦
係靚仔係高 但太常見呢類型
靚仔路人樣,冇乜特色/代表作,睇完佢會派張好人卡但唔再上心ge type
Jer我覺得反而係多技巧喎,佢係唔識運氣但識用聲

佢以前唱好多cover歌我直頭覺得技巧太多變咗撚聲,而家佢算係收斂咗,只係運氣仲係差,拍子唔夠準同埋音準唔穩定
佢調教打開左佢同團員既心結
今年明顯有d成員發展比佢好
但感覺佢心態保持到 真心覺得佢改變左
但氣質真係好mk
見到你呢個留言忍唔住要留言認同你
明明佢唔係肥,點解塊面咁脹
係水腫問題定係咩
真係要搞搞佢
去做黑警好過啦
曾經比黑粉登報話佢係走音蝸牛,而家ak越戰越勇,打頭陣一啲都唔失禮
https://youtu.be/IJ3si0D7yZc
有無介紹
佢次次留言下面都會加句 串咀王留名
好好笑
親和力唔夠 女人鍾意搞笑同望落sweet 啲
如果你話佢型同靚仔 我諗有更好選擇
其實都ok 啦
佢算係全面發展 不過樣樣都未做到top
中堅份子咁上下
最近個節目都有睇
靚仔,但其實都唔係好撚靚仔
佢有紅唔起咩
mc隻mk,係而家IG啲韓仔style bad boy style、成日po相嗰款,啲女女最鍾意覺得好靚仔嗰種

ak隻mk,係12點後旺角我睇曬、會突登抖鳩你凶鳩你嗰隻
我都諗起賣飛佛,可以開套戲佢做無腦衝動細佬幫主角擋子彈,最後揭露原來係iq 192 同性戀final boss,佢呢d路人靚仔樣同氣質要夠爆先可以殺出重圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞