點解Anson Kong棒極都紅唔起

956 回覆
1605 Like 90 Dislike
打得j多
幾鍾意AK
唔知點解佢啲歌嘅班底次次都好似無其他鏡仔咁一線(雖則都唔係差)
反而兒登呢啲咁難聽就有首首都y文
公平咩

利申:男人、非gay
討好粉絲根本唔係一件應該嘅事
大叔嗰排都覺得佢唔錯,做戲幾好
但感覺上佢每事向粉絲報到
講嘢為氹粉絲冇乜自己咁就冇再留意佢
蝸牛唔錯
但ian呢隻救唔到佢
Agree
唔開口講野就冇問題.
一開口就真.MK
鍾意佢既人多數年紀大d
唔會追星/投票
尸兄少人鍾意 但鍾意佢果d唔知點解多數係弱質纖纖少女
好撚鍾意追星

利申:覺ak好撚靚仔
同埋睇佢YouTube覺佢好可愛
型撚到癲
好想比佢大大力屌呀
好可愛呀佢

AK真係好有義氣,Ian無錢食飯佢請佢食飯,佢寧願用自己solo quota黎幫Lokman出歌(黎緊話仲有同另一個合唱),仲整youtube channel出黎比下弦多啲露面機會,連工作人員都成日讚佢

同埋佢啲可愛唔係扮架,佢真係好豬兜……
型到癲呀
超級有義氣想保護兄弟,得佢一個夠膽出聲反抗至高無上嘅花姐
因為真係冇料囉
唔係賣左屎忽比花姐,搞到花姐偏心偏到仆晒街出撚晒面?
佢下弦啦
上弦六
Mirror個個都係咁架啦
Ching你平時係唔係覺得地盤佬好型?
今次你啱

棒樓主老母咩 譚仔阿姐口音呀?
好正喎ak
所有歌都係柳自己揀,自己做。佢自己願意挑戰難度。
柳某程度上好幸福架,你諗下張學友唱左幾多年遷就市場既lum歌,要上神檯之後先可以試唱Jazz? 而且反應遠不如佢d lum歌。
但柳做自己音樂但有好多人受喎!做偏鋒野,但多人受係幸福黎架!
佢點會唔紅呀 廣告接咁多
又多女歌迷
咁大勢力 你搞到我而家好驚
果名又幾貼切
佢最大問題係,聲音辨識度弱。
姑勿論5弦唱得好聽定難聽,你一聲把聲就認得
佢係姜濤
佢係教主
佢係阿Jer
佢係伊人
佢係兒登
但佢出新歌,我要諗一輪:呢個邊個?把聲又似A, 又似B, 篩選完一輪,啊!先知係AK!
佢把聲就係唔特別囉…唔係話佢唱得比上5差………
嚴格嚟講,mc 唔係cbc, 佢香港出世
但佢個feel真係正好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞