點解Anson Kong棒極都紅唔起

956 回覆
1605 Like 90 Dislike
比晒啲骨頭歌佢,梗係紅唔到啦
麻利算唔算
靚仔但個樣生得太草根
有啲似跟車送貨果啲人
所以
拍古惑仔2022 應該岩佢
今年Viu 全力力捧AL,周圍都見到佢。姜濤明顯要讓路,零宣傳。
真係講既話人氣一定急升勁過姜糖先
阿e 黎
似唔唱K係原罪
係巴打既就會憎mc
話佢fuck boy
絲打/見過佢既人就會話佢on9仔

近排開過一個ig live
無啦啦扮Thomas 唱記憶棉
玩左成幾分鐘 仲要係到呠呠呠
個人好假 講嘢又黐脷根
外型同定位又唔夠其他人咁鮮明
仲有兩條女
右雨同tvb條女
唔開聲都算
一開聲原罪
食得最多飯?
mirror未彈起嗰時al已經紅喇, 一周年出月曆三個封面, 一個姜濤, 一個ian, 一個al, 其他人冇份, 嗰時仲畀自己fans笑係三巨頭, 仲有人特登開個ig屌呢三個封面原因係姜濤冠軍又有人氣一定要出, ian係花蛆偏心, al就係fans多又肯使錢可以用嚟回本用, 由嗰時開始已經好多人講al實際上先係12個入面最紅嗰個, 更加唔好講彈起之後al仲有大叔的愛加乘
係唔知點解到mirror彈起之後啲認知就變咗花蛆偏心對象係ak, 姜濤係12個入面最紅
我覺得tyson yoshi比佢更似fuck boy
而家睇佢同林家謙扮cp又幾好笑
其實佢唱歌ok, 但係佢無乜個人風格同佢好似唔知自己想點咁,feel 到係有歌就出咁
我記得AL係花姐親自邀請玩全民造星 點會唔捧
然後完咗竟然話最錫AK? 話係Ian都信嘅 AK又唔覺有咩特別優待
AK簽約嗰陣已經知自己有得出solo 但係AL係造星2表現好先出到solo 同埋AK新人年派左4.5首歌 係三子入面最多 但係仍然食白果
點解無人鍾意ak就係無女仔frd
close d嗰10幾個大部分都係like jer,之後就edan or al,有2,3個鐘意ian,姜濤就個個都覺得ok,無人提起過ak
使唔使list埋啲人名比你?
AK個人特色係冇咁突出 鐵粉少 號召力比其他上弦弱 佢今年嘅歌係有眼前一亮 黑之呼吸勁有記憶點 虎道門勁型格 但唱歌感覺略欠情感 把聲唔太吸引到人 希望佢繼續努力啦
牙爆中意食麵多過食飯架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞