點解Anson Kong棒極都紅唔起

956 回覆
1605 Like 90 Dislike
團體合作佢未必最好
但起碼叫做有啲實力 對自己有啲要求
上弦佢overall 算係咁
live跳唱無甩碌 個人又正氣 係勝負欲強左d
唔鐘意比人睇死
其實佢個定位應該係介乎上下弦中間
晚晚做完全民做馬都見到佢
談吐有陣柒味
係咪睇錯Anson lo
曾經有黑粉將呢樣咁正面嘅事講成ak菠蘿雞痴其他歌手
我覺得佢係mirror最靚仔嗰個喎
反而我自己仲未體會到點解姜濤同Anson Lo係最受歡迎(非負面評價)

利申:中女
屌 sor
完全同意 而且又唔會係果D無禮貌當真性情既人
佢對人勁真誠囉
入去睇之前既印象:
本身有聽ak ian jer 覺得jer 唱歌應該係最好聽
覺得edan 唱歌好難聽好唔鐘意佢啲唔知鄉音定懶音
唔聽al啲歌淨係知好洗腦 唔聽kt 唔太喜歡佢唱歌把聲

入去睇完之後:
ian 唱歌好穩好好聽
edan 唱歌比我想像中好 唔係話超難聽 係一表人才炒左
jer 唱歌啲高音位成日扯住把聲就走音咁 無我想像中咁好聽
不過砂之器係ok 既
我覺得live 佢唔係首首唱得好聽
ak 啲歌好岩做演唱會因為ian edan都係啲慢歌
al 唱歌好難聽救命唔好再喔噢 同埋我覺得佢跳色色舞動胯個陣 cam man 仲focus 落個胯到有少少嘔心
kt 就普通啦無乜comment 後面個女仔叫到我就失聰

虎道門係我全晚既top pick
ak 同ian 都係我全晚既重點
ian 唱swallow 好好聽 成晚佢穩定到無得頂
聽完live 之後反而對阿jer 無乜興趣
鍾意AK但係唔係好特別會Follow AL
AK見過真人其實佢份人好豬兜,重兄弟

出虎道門嗰陣,有記者問點解其他5子都係單獨SOLO而AK係搵埋Lokman,AK解釋話唔一定要一個人出歌,點解唔可以比埋其他兄弟一齊出?

淨係呢一點已經打動到人去支持AK,不過連登仔成日話人地MK又扮出嚟,叫佢地去睇星夢啱架啦
唔算好紅但又未算好摺中間位囉
atv劇,佢係黑仔左啲
拍返男排會好啲
下弦Lockman都多廣告又係隊長
Stanley有幾套劇拍
其他就真係閒置中.....
Error肥仔識排舞每年造星都幫手順便都有啲鏡頭出吓, 其他下弦FrankieAlton卻從來無影
其實我又唔覺紅唔起既,冇爆紅啫
花蛆契仔 完全係硬捧
所以咪上弦6

但係同Lokman 下弦1 已好大差距
ak個鼻勁靚勁天然
係天然鼻先會有果個骨節位
當初第一眼都係比佢個鼻吸引到
放心我唔會容許佢串你

因為淨係我先可以串你
冇乜星味,大學有啲型小小嘅仔都好過佢
但係MC唱歌屌打成個me華喎
佢個樣真係會隨時屌人老母果啲,又成日覺得自己好型果種

落mk ssp 搵到一大堆
Same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞