拜登邀請羅冠聰出席「美國民主峰會」 將向各國領袖發表演說

443 回覆
1801 Like 21 Dislike
你條傻閪啲想像力真係好
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
你真係搞撚笑
同你講一個邏輯問題
人地提醒你:「會有咁既機會」
你條愛燈力就上撚哂身 衝出黎發神經 :「NO! 100%冇可能! 係100%冇 連0.000001%機會都冇」
我再提醒你: 「冇可能? 弊燈奶過N次共 前幾日先奶撚完 比自己黨友踢爆」

冇得攞嚟比? OMG 原來你真係弱撚智 要驗一驗腦 唔該唔好影低連登質素
我引述真實事件 仲要係前幾日發生 去話比你聽有可能
你靠FF腦補鳩屌盲撐 然後周圍屌話人傻、弱智、靠想像
你係咪有幻覺問題? 洗唔洗驗下精神病?
例牌菜
係咪覺得自己好撚幽默
屌鳩你班盲反撚講埋晒啲戇鳩野
跟住又話我係燈粉
其實你老母生你出嚟係咪唔知你個腦少左忽
屌你老母如果佢要咁做,點解唔一早咁做
你條傻閪乜柒都唔撚識就喺度自以為是
兩件嚴重程度完全唔同嘅攞嚟比
你老母偷嘢,你會唔會話佢會殺人呀
Onl79,你真係好撚戇鳩
你啱啱唔係問有冇試過咩
咁佢幾撚時試過啊
無端端又俾人屈係燈粉
純粹覺得你班戇鳩仔好撚柒姐
根本就係
不過現實就係有班連登仔覺得佢會咁做
敗登政府要求民主黨議員將維吾爾法案減辣,俾人踢爆
https://lih.kg/hQhzJS

我真係覺得你幾幽默 幽默到覺得全世界都同你幽默
唔好意思 冇人同你幽默 我只講事實 只睇事實
然後最鍾意睇住你班愛燈力發神經 望住你都覺得搞撚笑
成日笑9國際線係呃錢遊埠攬女當做野班柒頭入左黎未
我引你老母咩
你班傻閪就真係盲反啦
用下你僅餘嘅腦
諗吓佢咁樣做有咩後果先啦傻閪

請問愛燈力你靠FF腦補鳩屌盲撐完未? 驗下智商先
你條傻閪淨係識quote呢個post
你答撚咗條問題未啊柒頭
睇吓我講咩先啦撚樣
你條傻閪真係好撚柒
你靠FF然後叫我答你 你想我答你咩? 陪你一部幻想? 愛燈力威威呀
你鍾意點講咪點講囉
你唔對撚住塊鏡屌下自己盲反
死傻閪,睇吓我講咩先啦
你條撚樣係咪精神病
講埋啲垃圾
反駁唔到我
瘋狂講同一樣嘢
答唔到我要轉移視線?
輕輕一推
你咪繼續屈囉戇鳩仔
點解呢個世界可以有啲完全冇任何國際視野嘅人

屌你老母你答得我未啊
如果佢真係咁做,佢會有咩後果?
你啲傻閪淨係識得睇連登
睇吓啲外國新聞啦
有精神病就去入醫院check吓
你老母臭閪你個腦裝屎呀
大家好似搞錯左,最痛恨羅冠聰做到野嘅唔係中共五毛,而係警察都有老豆老祥、藍可盈老公呢D怨婦派
講清楚先 愛燈力 冇人同你幻想FF呀

我講事實架咋 係咪乜都有可能先而家?
愛燈力真係搞撚笑
有咩後果? 你又真係以為弊燈冇做過?
做副總統期間咪一樣遣返變節中共高層 有冇後果?

最緊要係咩? 你話100%冇可能

但其實對弊燈黎講係有可能 我只係答你有可能 我冇其他意見 然後你就發撚哂癲 愛燈力威威
侵粉原來同無人格fake news 毒果都係文盲

“To be clear, the Department of State is not opposing this amendment,” a State Department spokesman told me. “We share the Congress’ concerns about forced labor in Xinjiang.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞