拜登邀請羅冠聰出席「美國民主峰會」 將向各國領袖發表演說

443 回覆
1801 Like 21 Dislike
弱智仔係度講美國政治大放厥詞
連呢單都唔知

https://www.sfgate.com/news/media/Leaked-emails-show-Hillary-Clinton-wanted-to-745980.php

睇你個白卡佬係度獻世真係好頂癮
屌你班柒頭係咪覺得自己好撚醒
講句誇張少少嘅嘢重點講信dem豬乸都會上樹 吹到我話佢一定會送佢去支國咁叻啦叻啦
Leaked email
屌你老母咁最尾有冇做到啊
你真係好柒,不如你躝啦
你隻食屎狗一路死纏爛打
其實你真係好撚煩
咁撚要面
你條傻閪上面嗰篇野覆撚咗未啊
乖啦夠鐘瞓啦
你聽日仲要返學啊
你現實一定係一個好撚自卑嘅人
點都要喺網絡世界攞面
到而家仲喺度死雞撐飯蓋
自己今日喺度講話2022年啊有咩冇可能呀
而家又話自己用誇張法
屌你老母而家你作文啊?
神又係你鬼又係你
你講撚晒啦傻閪
佢真係係要去美國你咁講都勉強叫誇張啫。人地屁股都唔使離櫈,你事實都未攪清楚就叫柒噃。
好撚勁
你當佢super hero咩
普通財演黎咋
有曬expose 叫唔肯定 我講句”分分鐘”就肯撚定人唔笑 你都吠啦

白卡佬夠鐘食藥啦 死纏難打個痴線佬自己仲好意思係度吠

連登睇嚟係你嘅全部,白卡佬比人睇穿曬又係度發狗顛
講明唔信dem 要睇定啲 佢係咪要親身去個會唔影響句嘢喎

即係有人同你講,你小心啲要見個個人,佢好古惑 一陣熔咗你都唔知咩事
咁你係咪又要跳出嚟講個度工廠呀,點樣熔咗一個人呀,又笑人柒咁? 仲唔係你最叻?
支共美帝座上客陳雲呢?
面真係咁重要
死傻閪,連登咪你嘅全部
你咪睇連登睇到你喺度吠
次撚次問你嘢又唔敢答
淨係識斷章取義
做男人做到你咁廢真係自殺算啦
唔好出嚟害人啦
所以你肯答我未?
上面幾篇又唔敢覆
你真係好撚廢啊乞衣
睇吓自己幾多負評先啦唐氏仔
柒頭
台灣單嘢個度都收鳩條蒙撚皮啦 學人扮政治專家但乜撚都唔識

仲要係度死撐
自己無啦啦衝出嚟屌曬人老母 仲要人地acknowledge唔準回應先啱你心水

你只係一隻keep住衝出嚟柒嘅白卡顛狗咋
睇你言行間都feel到你激動到dum曬地面紅耳熱對住mom鳩叫緊白卡佬真係好撚好玩

但實際作用其實唔大

另一個post講俄佬準備打9烏佬
有ching都提出"演說"呢樣o野

"演說"聽落好聽
但要對抗極權
始終冇武裝力量係唔掂
"演說"係擋唔到子彈/警棍/胡椒噴霧/催淚彈
國際線無用呀屌

無用到 可以全世界領袖
比時間聽佢廢up
好野呀!
唔好睇小任何一個小嘅行動

有無人諗到當日搞人鏈而家上升到歐盟同中國有可能發動貿易制裁繼而爆發貿易戰

記住戰爭只係政治嘅延伸,你要係大國政治之間搵到立足點,人地先會保護你
無演說 就無得帶領全世界的民眾意見
無風向 就只有中共比錢係外國滲透
一步一步落 就連西方都會被腐化

有呢下演講
對任何人都係好事 除中共

西方: 要民意認清中共威脅
繼而合理化抗共措施

香港:作為導火線 同 對抗中共前線
有支援 而唔再純粹係炮灰
笑撚死
到而家仲未答我問題
你睇咗自己幾多負評未阿
睇你隻頭dup dup 嘅死狗都應該未
演說 唔好睇少 當年奧巴馬 都一場競選演說 由陪跑變大熱,唔好睇少呢樣野,西方人好受演說影響
咁都要睇羅37演說內容係咩
佢繼續講建設民主中國
都係放棄機會
睇下自己幾撚多負評先啦唐氏仔
好心唔好死撐啦。可以有千萬個方法去表達唔信dem 。除左係低質同比喻不倫外冇野再好講。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞