拜登邀請羅冠聰出席「美國民主峰會」 將向各國領袖發表演說

443 回覆
1801 Like 21 Dislike
又係度數正負評 ,當digital assets? 成個世界得連登嘅柒頭先會當錢咁數
其他人唔鐘意個比喻咪dislike就完,係得兩個重度先會真心覺得呢個唔係表達手法
到而家都唔敢回應台灣單嘢嘅柒頭專家 教育連登仔唔識嘢喎
打成段千字文 一口氣出幾個PO覆激動個樣
白卡佬應該比人講中痛處無現實生活又強迫症ADHD加埋重度,好嬲好嬲
入左幾隻係到聊鬼啦
死撐狗 無嘢講就以後覆icon算啦 柒頭 ADHD
五毛: 拉鳩拜登犯角鶯法
咪講撚咗唔覆你囉乞衣
敗走死撐狗笠水
Cry cry cry
你鐘意啦
走住屌 柒頭專家 躝返去數正負啦
你真係好撚要面呀傻閪
今日又俾老細鬧完又走嚟發洩呀?
你人生真係好撚失敗
除咗FF精神勝利 比人兜口兜面屌嘅一句都還唔到拖
台灣 教育連登仔 數正負評 重度 笠水比人再撚崩潰中
做男人做到你咁廢就死咗去算啦
垃圾繼續返工啦傻閪
難得嗰少少lunchtime 都要谷住谷住咁食飯
真係好可憐
定係你係邊頭做乞衣
我唔介意過嚟比錢你使
你現實應該又冇朋友又冇屋企人
你還唔到拖就收皮啦
喂你老細叫你啦,死返去啦
no offense taken from a psycho

連我咩時區都未知就用你香港失業人士24@7上連登去打飛機
衝出嚟柒敗走又話唔再覆又被撚又再失控

dun stop please
低置區契弟-blocked
自己繼續喺公屋白卡時區自high啦
Loser 走住屌
中共快啲出黎分化話掉低G鋒自己係外國開心啦
Blocked user -低置屋契弟
我唔會睇到你講咩㗎傻仔
不過我冇quote你,你都專登走入黎睇
睇嚟你真係好緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞