拜登邀請羅冠聰出席「美國民主峰會」 將向各國領袖發表演說

443 回覆
1801 Like 21 Dislike
你問咗乜柒無興趣睇你啲顛狗言論
我問你台灣單嘢都唔知學人扮美國政治專家你諗到點答未

連登負皮巧驚驚呀對你呢啲人生全部喺連登嘅白卡佬咪重要囉,WFC

隔住mon 都feel到你Dum曬地成個歇斯底里嘅樣
負評唔重要㗎
不過證明你個腦同正常人唔同
幾時賣過台灣?
呢個我問咗你十鳩幾次
不過你條傻閪扮睇唔到
台你老母咩柒碌
無做過又比你屈
你係我見過最撚要面嘅人
你啲屋企人真係好慘
每日對住你呢啲閪口閪面嘅人
不過你應該冇
睇吓#400嗰位巴打講咩

唔好又扮睇唔到喎
本身係想講佢隨時都可以call off佢個attendance,等佢開得成再講

但我係鐘意而家咁嘅方式講,我話敗登分分鐘台底搵幻幻含住開會添,吹咩?
幾撚on9先會覺得真心我講會專機送佢去支那?
其實係咪你真心膠衝出嚟柒

你想攞彩扮醒柒咗就咪撐啦 有千萬個方式去表達,但偏偏我用呢個唔得笑撚死人咩,駁唔到個比喻就收皮啦

我而家屌埋你老母,使唔使即刻返屋企保護老母唔好比我屌到
縮係人地後面嘅唔敢回應自己啲柒嘢 白卡佬來講你都算廢
台灣單嘢通曬天係傳言唔計,連登留言講句分分鐘xxx就係鐵證如山
答啦死柒頭,學人扮美國政治專家躝返去數下幾多個正評打飛機啦 pathetic fuck
你係咪老人癡呆
你留言係講分分鐘??
使唔使cap埋圖俾你睇啊傻閪
柒嗰個係你呀傻仔
狗來講你都算幾廢
屌你老母我上面廿鳩幾篇嘢
你唔撚夠膽覆
做男人真係唔好做到咁廢啦
你條傻閪揀嘢嚟覆
反駁唔到嗰啲就扮睇唔到
你呢啲傻閪真係死咬爛咬
你條撚樣自己講話「2022年啦有咩冇可能呀」
而家又話戇鳩先真心覺得
又話人係真心膠
其實你係心理上有咩障礙
你係咪嗰啲由細到大都係一件垃圾
俾人恰,然後要上連登攞自尊心
其實你真係好撚柒呀,你走啦不如
不如你講下你心理上有咩問題
最多我幫你搵醫生
白卡佬終於有返啲白卡佬水準 打爆個keyboard 未 睇你激動到咁笑到仆街

其實都loop咗十幾次你都仲係錄緊同一段嘢
咁多人睇咗得你兩條on9仔以為真係講緊我認為會有機送佢去支那,而唔係誇張手法

講落去話自己美國政事專家出嚟教啲唔識嘢嘅連登仔
點知柒頭連bb班水平都未有,台灣單嘢仲死撐唔計

睇死你條顛佬有強迫症加ADHD,要attention seeking同要人認同。比我屌到口啞啞就發曬狗顛打幾篇廢話論文 (睇都廢事)要人地承認你贏,顛到咁徹底徹底第一次見

我就摸曬你個顛佬底就住你嘅爆發點去撚,玩到你覺都訓唔好谷住谷住
係咩,40幾個負評喎
原來又得我哋兩個啊
跟住你又會話用負評打飛機囉
問你幾時出埋過台灣都係冇答
口啞啞嗰個咪你囉,揀嘢嚟覆

算啦我明白你嘅
即係我知你先天性有啲缺陷
關懷弱智係呢個社會每個人嘅責任
喂講真要醫生真係唔怕出聲喎
唉對唔住呀
我唔應該同你呢啲唐氏仔計較
因為我知你控制唔到自己
不過你真係好撚慘,天生又弱智
每日返工俾老細鬧完又嚟呢度出氣
你講嚟講去都係嗰幾句
你係咪憤怒嘅少數人啊
俾人負評到咁都仲喺度狗吠

算啦我咪當做下善事
比你隻唐氏仔發洩吓囉
費事你忍唔住又嬲得滯
到時跳樓就唔好啦
你鍾意點就點啦
我唔撚會再覆你
都做咗成日善事
不過送佛送到西
我應該會捐錢去啲睿智協會
睇吓可唔可以盡量幫到你同關懷下你
佢真係好勁 其實初初流亡完全可以頹廢晒 好多走咗嘅都無晒聲氣 可以堅持到而家好勁
呢d反中亂港既港毒份子
香港唔歡迎你
有本事走遍全世界講比所有人聽
等左咁耐五毛都未開工
好彩逃離左香港 冇留係到俾人困住廢哂武功 香港人加油
五毛: 收錢就叻, 移民就快, 精人出口手足出手
個班熱狗扮激進
都係共產黨手法
5毛入黎未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞