[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (2) manaka生日快樂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
連個座談會都要著透明な世界套衫

好chur
比Sony 問候完得番個訪問
係咁介意,當初就唔好叫自己啲歌手上去拍埋MV 啦
Post 完又刪,又唔係講明期間限定,作為觀眾覺得有啲反感

唔知啲日本觀眾係咪咁諗
真係唔反了
究竟係Sony, Meiji定Oricon拍嘅呢

不過日本人不嬲都係鐘意放MV 1-2分鐘上網就算
聽多幾次發現good上腦過dreamer

Oh Yeah~yeah~
https://twitter.com/nylonjapan/status/1471752088145530882?s=21

點解かれん好似頹過之前三個人咁嘅…
個background 搞到佢哋好似key上去咁
話咁快半年BNW Tour 今日係最後一日,
剩番就係1月5同6嘅 BNW 2022 Party
btw, 6號攞咗假專心等睇live
話說リトグリCLUB個Tour Diary連11月14都未update, 但12月31之後就冇得睇

今晚開完, 後晚Christmas special, 平安夜Music Station SP

又到時候聽吓Magic Snow + Christmas a cappella medley
仲有25/26號連續2日JPT 4:00-5:00 NHK Nコン2021
一見到NHK 就火滾
今年完全冇興趣睇紅白,
NHK 痴L咗線,3組46系列、好似有4組jonny、因為幫NHK 拍晨間劇而有份嘅萌音、仲有d出道幾個月就有得上
諗住直接skip
唯一有啲興趣係あいみょん

NHK on99
リトグリ幫咗咁多都冇份

講起就嬲
又黎動畫主題歌
https://youtu.be/dvvGbpliCTA
57秒開始
玩電音
今晚會係2個4個定5個呢
剩係知guest好似係三浦大知
https://youtu.be/vPJX8tEtWV0

日比谷音樂祭終於有得睇番
4個
好明顯頭尾2首歌都係專登錄for 個節目

次次聽到 白い恋人達 都諗起佢地上櫻井有吉夜會叫人估歌果part
又要估今晚4個定5個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞