[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (2) manaka生日快樂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔知巴打有冇睇或者記唔記得Asia tour making ,拍左佢哋去台灣、香港同倫敦既紀錄片

有、後悔當年juice香港tour 冇去到、而家變咗只有追憶
(晨早流流又比你搞到眼濕濕、頂你)

尋晚終於都忍唔住買咗せり同まな簽名碟、
見到有GRADATI∞N poster 都忍唔住買埋、
之後you name 同 GRADATI∞N poster 會長放、
3個加新member 嘅碟我諗可能最多都係放amazon 特典個封面就算
記得! Road to the World!!!

https://b23.tv/I4W2CNe

原片好似係WOWOW only

我19年先入坑, 然後完全去唔到日本
18年真係完美miss

明明16定17果時見到「好きだ」mv就覺得呢個組合幾好, 仲走去MOOV聽吓
明明有聽juice

(呢個位又要鬧, リトグリ啲single +FLAVA幾年都冇海外streaming

當然之後我係走咗去買碟)
moov 一向都係咁柒、唔好怪佢
用其他好過啦
講開又講
其實之前一直唔知連登有呢個post,加上又少入音樂台
始終佢地係香港人氣唔係好高
有一日諗住係google search 下有冇group 或者post 可以交流下、跟住就搵到呢到終於有其他人可以交流一下

(麻煩有睇呢個post 嘅巴絲打、有account 嘅就出下聲啦、唔好剩係做CD-Rom )
咁冇認錯了
Wowow only 之後好似唔知收錄左入邊隻初B

其實呢個禮拜一直好消沈。。平時有咩唔開心都會聽佢地既歌重新振作、依家唔開心都唔知點算好

以前係日本留學生活睇左佢地8次Live、仲要同女朋友一齊去睇。。真係滿滿嘅回憶

最近因爲疫情返左香港、諗住遲啲疫情好轉再返日本睇佢地Live、點知已經再冇機會睇佢地5個同台既Live。
一路夢想佢地可以係奧運出場然後變得世界知名、巨蛋巡迴Live。。但係一個疫情再加突如其來嘅病搞到乜都冇曬

好彩一直有上討論區同日本Fans互吐苦水、有啲當日已經話”帰りの電車で涙こらえながら投稿読んでます”、有啲又話”ガオラーをやめる。。新しいメンバー受け入れない”

香港就係呢到知道連登仲有一班香港Fans。。希望如果大家都係熱愛リトグリ既話得閒可以互相聯繫一下

最後送返一首歌俾大家。係一位女歌手(ガオラー?)於新宿站前面唱既”きっと大丈夫”(一定沒事的)。Member同埋ガオラー我地都一定會捱得過呢個困難既時間

https://youtu.be/sd3_qHX1K-g
FLAVA 初B

其實好可惜當年佢哋香港冇得出去, 飛嚟唱完就飛去London

Muse note 個開場係咪都會轉

manaka把聲

仲要播「夏になって歌う」
夏になって歌え*
明日へ
今晚啲選歌真係好痴線
仲有I Belive、Everything could be your chance…..

係咪想搞到我訓唔著
唔是

尋晚一路聽一路喊
完全唔敢同唔想諗,同一首歌但係以後會有2把聲唔同咗到時聽到會點、就算新member 把聲有幾好都好、有d野變咗就係變咗
尋晚佢哋又個位都講都想喊
聲都變埋
但又要頂住唔可以生放送喊出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞