[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (2) manaka生日快樂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個笑容…有啲靦腆..

今日真係笑唔出

皮笑肉不笑
由其是アサヒ個樣
勁攰勁冇精神
經過咗差唔多2日,個mood仍然係揮之不去
點解星期四仲要佢地生放送muse note

比佢地抖吓得唔得?
我呢兩日都冇聽過歌..
Feel到一聽就會眼濕濕
其實3個都係

過左幾日都唔係好放得低

都唔知畢業其實有冇公司壓力,我自己都唔覺得佢地咁易放得低(芹奈病左咁耐可以理解多啲)。

大大話話都過左9年時間 好似要放低屋企人咁樣,邊有咁容易決定 睇完FC d片真係覺得佢地根本就未準備好面對 見到asahi 強顏歡笑

真心要畢業都想好好睇睇,比個最後表演(雖然麻珠都冇

感覺アサヒ係五個入面最接受唔到呢件事嘅人

又諗起「君といれば」MV佢見到芹奈然後爆喊果一幕, 好似講過真係半年冇見過芹奈真人..

同埋佢真係想五個人一齊繼續落去

https://twitter.com/yuito76591884/status/1548535344802701312?s=21&t=ngC4M4Cw_ZLvBT0Tgklr1g
睇番佢地以前5個曾經講過嘅所有野、
佢地5個一定都係想一齊走落去、
但係正如我地咁諗、公司冇比壓力佢地我點都唔信、
只係用想做自己嘅音樂作為一個『卒業』嘅籍口、
好多組盒嘅成員都會雙線什至多線發展,manaka 一開始都係咁諗所以先有cat march 嘅出現、
但係留意一下、manaka 個ig 已經 delete 咗 cat march

我突然間有個好衰嘅諗法

NHK 會捉佢地3個上SONGS 做訪問
跟手年尾因為呢個gimmick 再搵佢地上紅白

Sony Music 會出隻 『第一章、集大成』『best of the best + MV』嘅碟初回A/B/通常、然後再賣你 5/6/7千円

仲有我估BNW Tour 尾場應該有錄到可能又會出碟

Watanabe 出本咁多年以黎由結成到第一章完結嘅相集
跟住叫5個人寫番1、2編野、再賣你 3/4千円

如果真係咁做又忍唔到手唔睇唔買……
連個畫面都FF埋,首先播15-30秒咁多次上紅白畫面剪成嘅一條片再加V.O、跟手3個加新member 出場唱新歌
Sony不嬲罪大惡極

NHK

我絕對覺得有可能, 尤其是SING…
19:50 JPT Twitter Space..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞