[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (2) manaka生日快樂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
尋晚個live唔會冇留底呱
唔見咗?尋晚完咗live 仲見到留咗係到
『生きなくちゃ 』首歌聽完全唔似係佢地嘅野
一睇個作曲係森山直太郎,即刻明晒
唔見咗
我都見尋晚一完咗都仲響度
尋日其中隻碟到咗,但係到而家都仲未入倉
繼續都係小學生
請問邊一隻齊5人嘅演唱會最正
完美miss 咗個ig live……
個人喜好
MONSTER GROOVE PARTY
當然仲有BNW Tour
個人喜好
MONSTER GROOVE PARTY
當然仲有BNW Tour
覆錯
大家咁話….

晏晝睇到
係公式さん影吓個場館同個stage
個人最愛Calling Over!!!!!
(可能因為Flava 係我最鐘意嘅大碟)
尤其是首開場歌

但MONSTER GROOVE PARTY solo部份都係好精彩
Agger
Calling + calling over 2場勁正

6人武道館都正 但啲歌就少啲
https://youtu.be/CH07-tdpdFk

magic! MV

It's like a magic
如果講其中一部份,我係比較鐘意juice Unplugged 個段
但係咁就會諗起MTV 個場 unplugged
究竟

佢地係咪真係去晒果堆地方拍呢?

定係日本嘅黑科技已經做到超強嘅virtual background?
有啲shot 好明顯係自然啲 亦都係Twitter 見到佢地去過 eg 水族館

但中間不斷換場景個段啲燈光係有啲唔自然 懷疑係green screen
但中間不斷換場景個段啲燈光係有啲唔自然 懷疑係green scree<= 呢個好明顯
又係d執得過份嘅相

https://spice.eplus.jp/articles/303622
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞