[集中討論] one piece 海賊王 第1034話 山治VS奎因

216 回覆
14 Like 4 Dislike
有見聞色,盲左眼都打到人
隱形算咩
,仲有尾田最仆街係寫乜撚野雙翼又要強調呢兩隻字又要超級大細超
而家仲要大細超到一個有霸王色一個無,遲下如果大和入埋團真係唔知仲點撚樣雙翼
你諗下路飛未進步已經打得贏克力架,
然後卡塔自插 路飛學埋見聞色進階先打得贏

皇副同其他三子三災真係分別好大
打克力架有娜美幫拖
如果山治都有霸王色.....
契仔FANS仲唔暴動

1刀槍子彈都打不入
2超高回復力,斷骨即復原,
3勁過武裝色既外骨骼,可以彈斷刀
4超高速移動,快到影都冇
5身體會噴火,噴電

契仔肉身咁差,山治有超級強化肉身。

如果今集踢技,仲安排黑閃電霸王色,心灰果個係契粉喎。
契仔霸纏主加攻擊力
但山治係全方位加強
我反而想烏索普最後可以初爆霸王色。

我是狙擊王

霸纏打極遠距離
ok la, 唔好咁高要求
有冇諗過q 就咁就輸咗?
勁係好撚勁 我只係指佢個新招悶
下集咪又會無事
流櫻咪即係霸氣囉
庾澄慶 同哈林係咪又唔同啊
到1034話仲有呢流櫻派 on9到震
諗下食雙王大技,係依家個山治,
就唔洗斷晒D骨變十字架啦
收到風之後會直入黑胡篇決戰拉夫特爾兼覺醒果實
打完再決戰聖地
舊七武海聯手vs伊姆重傷退場
骨仔覺醒黃泉果實能力短暫復活艾斯,羅渣,白胡幫手
卓洛山治大和 ko 三大將
路飛 ko 赤犬同場覺醒五檔
再同基德,羅vs伊姆
路飛覺醒喬伊波伊模式打到伊姆陷家鏟
點知發現幕後黑手係五老星,五合為一變最終boss
最後紅髮同殘血黑胡聯手擋下大招,黑胡了無遺憾瓜左
超新星三人聯手用封印final boss入古代兵器
最後路飛決戰基德斷左一隻手,基德斷埋另外一隻
故事完
山治應該輕鬆擋到雙皇大技
山治應該輕鬆擋到四皇合體技
邊個打佢都應該輕鬆擋到秒回復喎
擋唔擋到就唔知,不過應該唔使斷晒骨變十字架
個個都話磨擦生火
艾斯真係白死
遲早畫到徒手捽個大炎戒出黎都似
smoker都打唔贏就知火火果實真係垃圾嚟
個火有咩分別同你講熱左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞