[集中討論] one piece 海賊王 第1034話 山治VS奎因

216 回覆
14 Like 4 Dislike
其實冇變成咁,依家鳩笑咪仲廢。
大笨象大力好多,血又厚,回復力又高
睇完上一集之後呢集真係好大落差
大細超就一定有
放棄了
唔好期望佢會型過卓洛或者差唔多型啦
好好地打返場精彩嘅戰鬥,唔好柒就已經心滿意足
尾田零創意 人妖島伏線又可以用
可能比人估中晒依家行番最普通既強化線比我地睇
同惡腳一樣點搞 心己死掛靴了
其實同當年打CP9嘅惡魔風腳有咩分別
柒味
新世界個個都有新裝新技,連娜美都拎到四皇技能,叫build up得黎有啲派頭,契仔大家都明啦,入個人主線又有神裝

依家仲要開埋霸王色,連烏索普呢啲全隊入面最普通既都有戰力直迫精英幹部,差唔多紅土前入隊既人個個都有門撚手絕技俾外面知道

得山治仲玩堆啲連技,屌那星拳皇98咁黎黎去去仲係月步瞬步依家仲要無埋套ssr 甲,neft到咁絕
本身我都無點留意山治啲變化但依家真係睇唔過眼

搞笑擔當還搞笑,但有乜撚可搞成咁樣好歹以前都係金牌打手
屌你老母我比多次機會 佢下幾集秒Q個招大技如果都係無新意 我解約呀屌你老母 山治88
尾田冇創意?係佢唔想諗山治啫,上集親生仔幾咁好熱血。

人妖島伏筆?唔係用唔用,係佢唔想諗,你睇親生仔剩係東海都夠用,兩年嘅修練剩係講左武裝色強化。

尾田畫得hea? 梗係啦,嗰個都唔係親生仔,親生仔次次九刀流都幫佢畫埋替身添。
山治年
隱形果實覺醒可能有用:隱形世界
應該都幾惡打
點解休刊前畫山治?因為咁先有2個星期諗親生仔嘅劇情。

1033真係似諗左2個星期,1034 就係嗰啲deadline 前一日交嘅行貨
六子其實都有特色嘅
腫頭龍: 屌西腳
Black Maria:凱多隻私家雞
咁仲唔夠爆

認真:其實都幾期待X Drake 表現
兩年後好似未動過真格
暫時最震憾/驚喜係queen斬山治斷刀果集
護唔住個頭
搞笑擔當就咁有心機,比左套甲佢 又掉撚左佢 ,撚山治嘅手法層出不窮,可能係懶得再畫啲裝,就咁用幾句嘢話勁左就算,畫都唔撚畫
Q仲未用招毒
唔通唔憎家姐所以無?
毒撚
睇埋新懸賞先啦
雙翼都係雙翼既咁 只係對佢d招無晒期望
其實點會冇大細超
尾田未出op已經出劍客故事(龍馬)
仲早過作路飛呢個人物
之後仲要係op寫埋出黎
仲要比埋佢把刀卓洛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞