BanG Dream!討論區[29] 希望6周年推得爆呢個po

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唱得ok呀今次
都ok
但真係覺得成日玩佢
唔知係團員自己決定定係武士道決定
上次朗讀劇同唱歌車輪轉真係搞唔掂
今次都係朗讀劇,但讀少左又多左休息位
天音冇炒車=接受到了
希望5月有LV睇
吹到日本1500萬user
是但啦 有無料抽
想抽紗夜同透子,但5月仲有RAS COMBO
COMBO唔知有冇得用星星貼紙
又新BAND
LM D人係22/7執返黎(千春)
對面LL都仲未嘈完就到喱邊
會唔會係之前高中生比賽冠軍果隊
【 📣📣 嘉禾院線獨家直播 Episode of Roselia 📣📣】
🤗 粉絲記得mark定以下時間撲飛喇!!!
⭐️ 開售日期:2022 年 5 月 3 日(二)
⭐️ 開售時間:中午 12 時正於嘉禾院線網站 / 手機應用程式及上映戲院票房同步發售
直播場次資料:
1️⃣《Episode of Roselia DAY1 : Weißklee》
5 月 21 日(六)3:45 PM | 嘉禾黃埔、the sky、StagE
2️⃣《Episode of Roselia DAY2 : Rose》
5 月 22 日(日)3:45 PM | 嘉禾黃埔、the sky、StagE
📌票價:HK$330
📌語言︰全日語無字幕
📌網上手續費為每張 $11;票房每人每場最多限買 4 張
Twitter 都分開,似男版咁分開玩
22/7有邊幾個走咗嘅識樂器?千春之前好似學過bass,唔知上到枱未
走個堆全部都有學
2吉他,1鼓,1 bass,有冇啱
2bass 1結他
Ruri 千春bass 愛奈結他
鼓忘記了

不過聽聲應該冇一個係
同埋今次開哂新page 新twitter
似係舊時男團咁
不過今次info 都擺哂落bgd 個官網

同埋睇返當初m團初登場條片 都已經直接用BGD畫風
應該會係新project 同BGD唔同路線
又講到現實同仮想同時既band 懷疑係開v live
唔係好地地直接7月就開live
除非好大牌 唔係應該冇咁大膽量
M團第一次出live 都痴住其他團

Btw 5把聲都幾好聽
Miku 佐倉 前島亞美已成condom
唉呢排係度聽cover曲個playlist,早期三個non真人團D歌都高質過而家好多,而家真係極hea
Machico 配kokoro 幾正
再諗起machico 扮kokoro就好好笑
近排係extra / tie-up算唔錯,武士道唔放colors完整版
Non真人果三團真係冇計,搞唔到live淨係得賣碟,我覺得係得前島亞美係真係想開live,另外兩個都冇咩心搞
歌就…原創歌EG玩咁多年應該都乾塘…
順帶一提 GBP20幾幾 到依家好似都打算攪返
Miku 上一次出BGD live已經用年計 佐倉唔洗講
EG通病,比佢地負責哂一個project所有歌,到左最後就會覺得D歌黎黎去去一個樣
戰姬絕唱去到第三季打後已經覺得D歌無分別咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞