BanG Dream!討論區[29] 希望6周年推得爆呢個po

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
阿妹同牙媽呢一樣咁大份 個人
好衰
乜料
原本以為amita好似non咁等合約期完就可以回歸 等睇下一次7團live
點知依家直頭降板

雖然唔係pp粉但好難接受彩彩要換人
換主唱除左amita黑之外 仲有咩人會接受
如果單純係身體差 我相信武士道會等到佢好返既
r組換左兩次人我都接受到,隔離d5j降板都冇乜感覺
但今次換主唱真係屌出聲 6年先黎換(完全冇諗過會有咁既一日

non,amita同三澤...... 業界真係好黑暗
邊度有amita黑,表面上係amita黑,實際上係amita推黎
唔係聲優傳心師
但擺到明係同AVAX炒大獲啦
武士道都算出名乜撚野狗屎垃圾都收
但今鋪連前島亞美都唔敢攬
AVAX惡撚到仆街
佢官網個公告都改左幾次
一開頭係直接寫明
所属事務所のエイベックス・マネジメント株式会社様より、丸山彩役の降板の申し出をいただきました。

家下已經刪走埋AVAX個名
https://bang-dream.com/news/1484

呢句野都講到明係由事務所個方面去提出降板呢個要求
有乜唔同?
明坂同遠藤果時都叫活動左年幾都叫企劃初期?
算俾面啦
一開頭開埋AVAX個朵之後刪返
我諗武士道都係唔想食呢隻死貓姐
畢竟之前2次換人都係關武士道自己事
今次點都推返個波出黎
拎佐倉黎比好唔公平喎
佐倉好少出唱LIVE既EVENT
好似一隻手都數得哂?
啲歌難度仲爭勁遠,
佢邊唱到佐倉咁高音仲要音程遠
頂多咪首CQCQ最難唱
俾佐倉唱,一定鍊羸
我唔制啊仲諗住之後可以去p*p單獨 睇佢跳舞
亞美轉事務所之後可唔可以配返彩彩
講真武士道同大灣美個關係都算好
又幫佢出卡又幫佢整番組
但呢獲都唔敢攬佢...
AVAX惡撚到
都唔知轉唔轉到
公唔公平就一定唔公平
但係就係講宜家已經好左
起碼叫做好過佐倉第二定唔知第三次
講緊係之前連佐倉都不如
永遠記得個陣富士急第一次出場 真係柒到傻
下個月會見到響社新人 乜乜亞美
其實都幾撚賤 算唔算係完全封殺佢
mygo 仲差過天音? 冇睇好奇
現在式既天音係囉

同樣以頭3場黎計
上次gbp同15週年計做第2 第3場
頭3場live
我諗牙媽呢應該冇人超越到 柒黎講
武士道邊會夠呢啲傳統大公司玩,一間玩到自己都俾人封殺埋
舊有歌同語音全部唔轉聲
話哂都6年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞