BanG Dream!討論區[29] 希望6周年推得爆呢個po

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
真 都係自己睇算

哈卡奶
換咗新電話之後點樣入返舊ac
同platform如果connect咗google/apple account唔係就咁google play/game center 就入得返咩?
冇connect/轉platform 要舊機set引繼碼
隊MYGO開完1ST LIVE都未公開有咩人
傳有林鼓子,立石澟,青木陽菜
抽咗個幾月夾埋一百一十抽都係零四星
留返6%果時先抽啦,雖然我自己今次都黑到100抽得4四星仲要一個PICK UP都冇
玩左年幾第一次黑到咁
100抽4個4星唔差啦
上次r黑婚紗復刻 抽左180抽屌你老母1個pick up都唔中

sayo同ako生日抽 係呀有抽中sayo ako但唔係中生日卡 ako個張仲要係重覆

仲未計其他團既卡池,成日都唔中pick up,到底乜9機率黎
佢個抽蛋poll真係暗黑大雜燴嚟
你唔好預100抽內會出貨
6% fes池100抽4四星姐係得4%,咁耐第一次抽fes池係黑成咁
3%池抽過一次sayo生日差d井之後唔想再抽,係上次ras combo先2再抽3%池,抽到井先齊,但layer出左幾張
佢個pick up我覺得唔只四星,連三星都好難中,今次張三星lisa好似抽左60抽先中
我覺得佢應該好似初音咁搞個第100抽必中4星pick up
1%pick up真係痴撚線
RE0 COMBO復刻?
近排有兩次r團活動啲卡仲要咁靚
mygo 都未開盒
又搞新野..到底想點
擺明係想跟vtuber呢個潮流啦
搞衰左都依然仲有雙R頂住
バンドリ!“だけど、演奏できなくて大丈夫
AG, P*P, HHW: ?
武士道根本不懂bang dream
R組RE0 COMBO復刻+RE0 COMBO第2彈
冇石喇屌
Re0合作加 fse monica泳裝
等返25000石左右點玩2個3% COMBO POOL
BTW,仲以為有KIRA FES,但好似冇提過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞