拳願奧米加集中討論區44 煉獄對抗賽完結!

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
其實感覺王馬打飛,老虎打King會仲好睇
不如叫雷生同王馬落場打次表演賽算啦
夾硬要幫啲招加名真係好撚柒
初見起碼有贏過
睇錯王馬打飛機
呢樣真
王馬打飛嘅場面可以寫王馬用二虎流+吳家傳對抗飛嘅進階二虎流
用先之先加瞬間預借對抗神魔嘅速度
飛又可以用血彈擾亂先之先
王馬諗辦法引速度極快嘅神魔飛中鬼鏖

王馬用技術擊敗神魔飛證明黑二虎理念
用技術打敗比自己更強嘅人比白二虎一味提升自己體質更正確
點都好睇過King輸比廢招同神魔自爆

之前個d都打得咁辛苦 講到最勁個件反而咁易打
最尾兩場真係好可惜!猛虎作為拳願頂級選手,結果做咗成場沙包,俾人打到無得還手。而最後作者亦無展現到King應該有果種壓倒性嘅強大,浪費曬當初嘅鋪排。
完全感覺到 草草了事 嘅意境
吳家技都係出自二虎流
如果打完呢場
合併完之後
打返個拳願32強絕命戰 就好
仲黎? 要畫都換左編輯先
同埋煉獄班人入拳願係架船度已經out左大半
咁又唔會喺船度就out
連芭蕾舞同理人都出到船
最多咪忍者同赫有機會喺船收皮
兩年前理人都落到船
忍忍點會落唔到呀?
理人啲技術根本未夠班
對忍者嗰場有段時間想預判避佢啲攻擊
結果晒曬啲時間俾毒滲透全身先輸
佢一嚟就開剃刀打換血應該已經贏咗
但忍者正常都落到嘅 所以先話「最多有機會」
光我做路人反而更精彩
理人就係靠戰術預判成功換到第一下剃刀先叫開始逆轉到
之後忍忍一樣唔拖得 仲連追擊都唔敢太大動作
一開始就剃刀mode應該輸得仲甘喎
引人打佢下巴再換血姐 叫做醒咗有用腦
主要係開頭啲預判太低級 根本擋唔到忍者啲攻擊
黑木:先之先提升好再同我講
唔係怪 光我成長記好睇過對抗賽好多喎
加上忍者啲招虛實難分係專勊呢類預判嘅
所以理人再戰其實都好難贏
到最後理人都破唔到招誤導+撲空
忍忍又唔會再俾機會佢換血啦
無其他有效方法出到剃刀理人都係一味捱打
相反毒就算事先知道都避唔到擋又擋唔到
忍忍一開始就專心毒磨應該都贏到

呢場真係好睇過之後嗰啲好多好多
到而家仲有印象
呂天嗰啲睇完都唔知邊忽勁
理人落到單其實係好彩,記得佢一開頭就比個MMA佬鎖關節鎖到幾乎全場,到佢用盡力掙扎再打柒條友已經宣布話預選賽結束。如果俾人鎖嗰陣時有人偷襲,理人應該直接收皮。
樂觀啲睇
可能係黎緊會有隱藏boss要佢打
所以唔俾佢重傷住
仲可以講啲咩
而加先黎成長play?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞