拳願奧米加集中討論區44 煉獄對抗賽完結!

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
垃圾漫畫都勁多護主犬
西蘭花用借力反彈黎打,反唔到就比人打柒
同本身玩開硬接既猛虎尤里防禦力差幾皮
西蘭花普攻尤里當蚊咬,尤里只係比自己攻擊傷到
無證據證明西蘭花低防過尤里猛虎,睇返阿修羅猛虎普攻尤里效果仲差過西蘭花,係用爆芯先破到防

設定西蘭花肉體同尤里同級,西蘭花骨架又大過猛虎好多,參考返尤里猛虎戰,力量同級骨架大佔優,防禦力冇可能低過猛虎
King啲表現力真係搞到戰力排行Bug晒
正常黎講揪得贏西蘭花表現力唔應該咁差
事實就係西蘭花比king用王馬都打唔死既變軌道拳打柒
尤里食3招爆芯,猛虎食飛咁多重擊都冇野
王馬唔係有寫輪牙已經俾King一拳秒咗,一拳秒上部王馬,黑木都做唔到

猛虎幾十拳都打唔死半死留力低配王馬就收收皮先

西蘭花俾King打柒只係證明到King高攻,證明唔到西蘭花低防

猛虎打贏尤里都唔係靠爆芯,而係靠出奇不意踢下巴,呢類意料之外攻擊係最大威力,呢個就係點解King嘅變軌道拳咁大威力

不過呢啲都係純實力而論,如果作者真係要畫King同猛虎打,最尾都一定搵啲弱智理由寫輸King
雖然作者畫到成Pat屎咁,但細心去計King其實實力唔差,你諗下王馬出咗幾多離譜技能先同到King打,又影法師又寫輪牙,手俾人扭斷又鳩up招骨喰當無事,比著上一部王馬,應該兩話收咗皮
隔離女武神都用二虎流
人地出緊拳無啦啦衝埋去就單手捉住人地隻手話扭斷就扭斷,普通人扭木筷子都無佢咁輕鬆

調返轉講,如果唔係加左咁多唔合邏輯既動作比king, 兩拳就比王馬打撚死左啦
咩出緊拳明明係王馬俾King㩒住打先俾King用㩒穴位鎖住佢隻手喎,之後鎖到手斷咁濟,王馬就用骨喰甩骹,再用柳fing開king,屌你甩骹都用到柳
屌那星對面又寫輪牙又預借又盛,King有名嘅招就得招批踭,慘
係不可視之肘
尊重啦
咁黑木必殺技都係得魔槍, 其他都係空手道招式
盲撚穆特巴會唔會輕鬆破解
牙霸子諗好劇情未
打戲畀你鳩咁畫都算,文戲睇你點死
今晚揭曉

今晚阿傾啲隊友
我們只是為了賺錢啊
為什麼要拼命
到場外格鬥了 有初見

星期三
留名睇雷庵比鬼佬吳打死咗
難d,雷庵黑木級
黑木級係詛咒黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞