拳願奧米加集中討論區44 煉獄對抗賽完結!

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
個幾個複製品擺明二打六黎, 用完即棄
edward都唔care阿蘭點死啦
始終技術係會進步,古拳法唔一定贏現代流派
當技術一革新,大家起步就差唔多
隨時又係打到edward半死咁走甩撞到最後一隻
之後又係果D例牌對白 你以為自己先係正貨呀 你係量產機咋 我先係正貨呀
今集正撚到

半身x5
咁先係架嘛
對手要夠勁先有睇頭
今集睇到雷痷訓左係地睇到我o撚左
同埋爺爺殺個條友睇怕未死
開始期待下個禮拜了
即係赫其實要殺嘅係真·尼古拉,但資料同相就係呀尚,所以最後冇得殺?
拳願漫畫入邊好似今次先係正式出現
平時至多口頭up 下無申脷
屌你老母,今集好睇過曬之前d對抗賽
唔算好勁,由其係求道之拳入邊個個都仙術水平咁濟...

https://www.baozimh.com/comic/qiudaozhiquan-sandorobitutiyabazi
可能人地入煉獄本身有其他任務呢(例如收集情報之類)
拳願係最近先出現龍鬼,咁奈丹咪收到最新同最後一個任務係去刺激龍鬼
最後一個吳黑可能係演員,佢扮得最似
同埋本身拳願比賽係可以殺人,做唔到呢種殺人上既掙扎(光我叫龍鬼唔好殺人+煉獄賽制咁殺人),拳願入面打龍鬼未必做到令佢覺醒既效果
終於有一集好睇番

其實唔洗咁柒多招式名

簡簡單單勢均力敵、拳來腳往

畫番好少少d打鬥都好很好睇
格鬥漫畫立架生 應該都係冇乜好下場
最後都係變拳頭交
超級撒亞人4
最後兩格先出刀, 99%吉唔死打多一集

格鬥漫畫永遠拳頭>刀槍
仲諗住會係叔叔出事
會逼到辰吉同佢好基友出嚟掃場
小宇宙輸比王馬個場,佢師父幫左王馬駁手指
不過個次仲係正常mode
黃種人最強之男勁撚到
黃種人最強之男應該唔會出場啦,破壞戰力平衡
惠利央呢個level出手偷襲應該唔會失手掛
咁赫係咪做咗水魚
真尼古拉已經死咗 尚又唔計
搞咗咁多嘢又潛入又整容 仲俾人打柒
結果個任做唔到
佢個震震震同隻眼算唔算搞到自己永久殘廢
下一集
風水拎住兩支機關槍出黎射死一件
同佢講咁先係三打一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞