MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(非期間限定)(玻璃心慎入)(43)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Agger
我連fo都冇fo過柳嫂ig
我從來都唔會關注藝人私生活 成日mon住人地SNS覺得好creepy
上左報影響到柳 咁記者唔發大嚟講 連登花生友唔開po根本就唔會變大件事
女朋友係佢揀嘅 佢地拍拖相處方式係佢兩個嘅事
我比較關心有冇練氣練歌
手動正皮你
我剩係唔想麻煩到柳
唔想柳因為感情事上報
佢地關埋門嘈到拆天都唔關我事
但mirror依家咁紅
真係好少事都會上報
所以做咩都要小心d

得返五日就開show
見字練歌
diu:出埋event先
平時鏡仔啲story fans會back up唔出奇
出面個po大開眼界
原來連女朋友story都要back up埋
吓wtf 唔好咁撚癲啦
我po都廢事睇 竟然連女朋友story都back up咁cls
我連我idol嘅story都冇back up
po 44我會返黎
出返去追po先
lester

未rehearse過小組但係得返5日

感情係兩個人嘅事 佢哋點相處唔到其他人評論
不過而家知道咁多人spy緊佢哋ig
又發現原來咁多人會關心
下次低調可能會好啲
而且咁多人睇完新聞加把口
佢自己見到都唔好受
手動正評
柳鍾意嘅就算我地係粉都無資格去評佢女朋友好定差,始終大家都係隔住個mon睇佢地唔會知佢地私底下係點
明大家唔鍾意女朋友搞出事要啲仔受,但呢個世界就係咁仆街,你一日重有人講啲記者就鍾意繼續寫繼續報
咁講有啲似風紀,但覺得真係想柳同其他仔好嘅就唔好再提呢啲野,特別係拍拖呢啲真係私人事黎,比返啲空間佢地

街外人把口控制唔到,但身為粉嘅就盡量講少句,無人講啲記者同mon po嘅無癮件事自然會過去
係難忍但忍下啦
手動正皮

Edan演唱會前一日仲要拍野好叻仔🥺 辛苦曬🙏🏻
今次狀態唔係好好🥺 下次會唱得更好嘅🥺
megastick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞