MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(非期間限定)(玻璃心慎入)(43)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
佢識得archive個迪士尼個post而唔係delete重po我已經老懷安慰
我諗有兩睇嘅 個人角度當然覺得玩ichu最緊要自己舒服 想po咩就po咩
但由廣告從業弦角度出發個engagement rate低就
唔太想佢ichu變到kol咁公式化營運
但兩者真係要拎返個平衡
Hihi
你係唯毒po 講不如出公海講
如果佢哋真係咁做咁就等睇佢哋flop 啦
Btw 佢哋啲經理人唔係一齊用?都係花姐寶姐同一team架啦花姐block你又叫人再搵你?
Bbtw 想用暗號又用都唔三唔四又神隊友又教主又k諗起之前美人公海個po 咩春卷、單單、娛樂圈黑人咁
將廣告集中比一兩個仔呢個唔係公開嘅秘密嚟嘅咩
係 花姐係訪問都講過搵姜要撘埋其他仔
好呀!我適當時候講埋邊個客仲得,我5駛你認同。
唔洗
連登用5p字
你試下出公海被人屌L死啦on9
諗返起佢喺4月聽我講度話一個人喺高峰有好多人支持 最難得嘅係低谷都有好多人不離不棄
佢講嘢勁潮文feel
我個marketing friend 今日比□□個IG message 我, 佢好嬲, 我要幫我個friend 出氣。

Fill in the blanks
字裡行間有陣藥油味
高山低谷 我都係到啊 Chan
花老母個ig po我get到一舊舊
多謝大家投票 老姜唔使票 佢靠作品說話
大家投票唔睇作品
但留言又係啲多謝花用姜圖 又多謝花係最喜愛經理人
睇到我好躁底
我個marketing friend 今日比□□個IG message 我, 佢好嬲, 我要幫我個friend 出氣。

話說我個friend 公司在六七月想搵□□幫手做一個產品宣傳, 打俾□ □搵經理人傾。點知未傾掂時間,未講價錢,已經Block 我個朋友電話。我friend 已經覺得好嬲,唔啱都俾個理由呀,就咁block左傾都冇得再傾。

點知最過份係之後有另一個□□經理人助理嚟搵我個friend 叫佢考慮佢,又話有期價錢又有得傾,最後我個friend 老細buy 咗用□□。

究竟□□ 當廣告商係乜呢?佢地啲工具任佢地利用呀?有冇尊重過廣告商呀?人地係要□唔係其他人囉,連電話都block 埋即係冇得傾啦,□□要捧人都唔係咁做野卦。

仲有,佢哋係賣一送二或更多,仲要平過一。

係唔係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞