MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(非期間限定)(玻璃心慎入)(43)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
今日chan 好似幾精靈
所以我覺得姜賣今年得兩首歌好正路架
無得比較咪無傷害囉得兩首歌掙唔到獎啊
佢兩個啲歌都Keep到質素,對比下金神果啲,如果真係有四首一對比肯定連街客都屌雖然依家已經屌緊 不過團粉who care

利申唔係反金神但淨係比音樂方面覺得姜賣兩個好好多
要捧無問題但佢兩個都有其他方面好點解一定要全團人全方位都讓路 想專攻音樂嘅仔連歌都無得出 diutv食屎啦
lady killa仲要自己搭膊頭先有咁多dancers
Diu
之前嗰個咁99乜嘢核突頭
不過而家群星頭靚啲
兩個都好99
想要佢地枱面嗰張盲人album
原來柳個頭金咗咁多
好多表情好99
push柳大家服
因為啲作品質素好
金主年尾嗰啲大家知咩事....
其實如果佢地出啲歌唔係咁差
我諗大家唔會咁反感
嗰個叫柳三歲99頭不過群星頭真心好睇
this one?

你捧冇問題,問題係你捧果兩個交左啲咩歌出黎我知係diu chur爆佢地先搞到咁,但難聽就係難聽
仆街講句淨係比Solo嘅仔其他啲歌都好過佢地但你谷金神攞獎如果最後金神有獎但柳食白果真係可以笑到鏡解散
Keep到ego/e先生質素 應該無人嘈
兩個有質素嘅歌都係得年頭個隻 其實都幾sad
捧都算 冇質素都捧到咁
遲啲金主有獎柳冇獎我都唔知俾咩反應好
寧願呢兩首攞十大都好過megashit
一首真係高汁一首真係hit過
寵粉寵到差啲比粉推出馬路咁不如算啦
又搞到被粉chur返轉頭 睇得多都無感啦
好似賣姜咁間唔中嘅先好 唔係成日有先會珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞