MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(非期間限定)(玻璃心慎入)(43)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
做好音樂結果榜都冇得上
我都好鍾意睇勁Ig同channel
鏡仔唔只得上弦㗎diu
算死草時間又到⋯⋯

當年 - 死神
1個歌詞MV + 演唱會 live MV
1個Share Budget MV + 微電影
1(姜)個歌詞MV

今年 - 肥仔
1.5個MV
吾care就吾會幫金主爭獎爭到咁肉酸
金主好即係mirror好
冇金主邊有咁多人認識mirror
同意姜今年pacing幾好 佢近排都開心咗啲
唔care金神以外嘅
肥仔仲要得1.5首歌得嚟 全部都係高質嘢
由歌 舞 到mv even到live都係
反正都要洗錢 但俾資源垃圾歌 唔俾高質歌
依下真係屌佢老母
勁channel真係睇幾多次都咁正
都係多得佢我先可以見下啲仔嘅互動
反正你都就退休
做好歌緊要過獎
公司計掂晒數喇
俾晒心理準備咪嘈
姜仲有個boxset mv 但都係將演唱會海報拍攝花絮剪埋一齊
係唔呀
所以由年頭去到年中,明明睇得出係偏向push柳,我都唔會覺得好公平
但七月嗰輪去到年尾,all in two真係越睇越噁心,真係好反感

勁ig同yt勁貼地好鍾意
但有時好明點解佢哋點解要咁營業/得廣告
出story 唔係就係想唔留底咩 但偏偏一堆人去留底
Even之前登講咗唔好save嘅live都有人留底
仲點敢share咁多以上仲要未計痴線fans
其實佢係有趁開工靚妝頭影相
但我懷疑應該係無主主咁習慣自拍(之前啲仔咪笑佢同姜仔好自戀成日自拍)
有人係附近唔好意思舉機對住自己係咁影 但佢又好少會自己一個
所以佢啲bts相多數一係stylist幫佢影 一係佢同d stylist對鏡合照 咁就可以影到靚妝頭留念又好似無咁尷尬
如果stylist唔得閒影佢個次就無相了
但佢又知自己應該要po多啲自拍經營吓ig
所以就會趁撘緊的士 無人係隔離個陣自拍
但始終係有返啲年紀 唔係好識自拍 唔識搵靚角度 又唔識用自然光 唔識用filter 又唔理時間 係架的士昏昏暗暗咁影一張就即時po出嚟
結果就係我哋平時睇到嘅通勤時間奇怪角度&光暗相

完全同意呢度大家對皮皮嘅恨鐵不成鋼之前都成日講 你要做就做好啲 當然想你開心想你做自己但都想你成功 要做就做盡佢啦 唔好怕醜自拍或者叫人影 或者叫姜仔主主教吓你自拍 粟粟都得 佢應該得閒教

好鐘意睇佢哋用心經營自己個YouTube channel
至少可以喺其他地方見到班仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞