MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(非期間限定)(玻璃心慎入)(43)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
然仔drink water好99啊
https://www.instagram.com/p/CW8RnzXpK50/?utm_medium=copy_link
最後嗰張個笑
爆爆那麼可愛怎麼可以色爆爆lm

企鵝尸禾系你噶腸
係呢啲po傾鏡仔真係好任屌鏡仔唔嬲啲濕9邪教tg grp真係冇眼睇
你都可以試下去tg grp屌
應該即刻比人踢出群
牙虎青靚白淨
齋睇caption唔知以為姜單飛咗
預告爭獎quota唔係比姜 你班姜糖到時唔好嘈嘈閉
鮮奶絲我見到訪問個反應同你一模一樣
教人就叻 自己就得把口
句都係無嘢了笑出聲
去隔離po屌都唔錯
幾時有903五強拉票宣傳片呀
今日出席活動順便錄?
aga首合唱已經做好啦
仲上埋cc live都未plug得
環球一姐都要讓路
我個marketing friend 今日比花姐個IG message 我, 佢好嬲, 我要幫我個friend 出氣。

話說我個friend 公司在六七月想搵最紅個塊鏡k幫手做一個產品宣傳, 打俾viutv 搵K經理人傾。點知未傾掂時間,未講價錢,已經Block 我個朋友電話。我friend 已經覺得好嬲,唔啱都俾個理由呀,就咁block左傾都冇得再傾。

點知最過份係之後有另一個神隊友經理人助理嚟搵我個friend 叫佢考慮佢,又話有期價錢又有得傾,最後我個friend 老細buy 咗用教主。

究竟viutv 當廣告商係乜呢?佢地啲工具任佢地利用呀?有冇尊重過廣告商呀?人地係要k 唔係其他人囉,連電話都block 埋即係冇得傾啦,viutv 要捧人都唔係咁做野卦。

仲有,佢哋係賣一送二或更多,仲要平過一。

但講開佢social media 其實佢真心純純兔乜都唔識唔諗
佢鍾意排版 佢係排得靚 但如果要功利啲睇數據的話排版真係好傻仔 (除非你有金主買起你個ig 排版e.g. 姜仔)
啲人睇engagement rate 係睇最近啲post 嘅cls 互動數字
如果排版普通人係唔會like comment哂所有排版post 甚至一個po都唔會like 然後啲ER就仆直
唉 學吓人主主 業界模範 分分秒秒在玩ig 每出一個po之前預告 一定揀黃金時間出post chok爆個ER 依家咪ig出post全團最貴 人哋應得㗎 真係有擺心機經營喎 牙蕃學到佢一半都好
唉 日常擔心我蕃業務蕃b自己可摸上心d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞