唉牙Jer同女友分咗手…

1001 回覆
466 Like 52 Dislike
牙Jer放心分手 我哋都支持你啊
麻麻地Alina ,但佢對Stanley 女粉絲態度應該好過jer 條女
之前見過人話alina對stanley女fans黑面
你日日睇住佢有冇unfollow?
最緊要阿jer鐘意姐一分手實有排喊
btw真係咁極品的話唔建議放生
比人r影相個個都未反白眼,另一半反而反白眼
唔紅咪可以霸住囉
今日洗版式講依單嘢 聽日又有活動
柳嫂知自己玩大咗 之後會照舊定改
柳嫂對自己自信啲啦
邊個係水母魚?
fans club?
呢啲臭雞唔俾男人強姦下唔會唔知驚
做得明星,又忙,出街拍拖又要小心狗仔隊,又驚人影到你做咩。變相相處既時間會少左。
個種壓力又唔係咁簡單既
老老實實啦,佢又唔係喺屋企庇護下成長
有去外國讀下書都咁公主病真係唔得掂

缺乏安全感,唔想同個人分享個男朋友呢樣大家都明
但係自己都算係半個公眾人物,就唔好郁啲unfollow咁小學雞啦

25歲諗嘢都咁咁唔化,讀屎片㗎
唉 牙Jer咁長情又咁好恰 肯定俾條女嗲幾嗲又一齊返 然後轉個頭繼續俾條女食住

Jer仔你值得更好條女咁小學雞又唔大體遲早阻住你發展架or已經阻緊學姜濤話 最緊要搵個理解同支持你做呢行既人
分啦,咁煩,條仔咁紅咁多女fans,出街拍拖都唔方便,好似分咗個男朋友出去咁樣,自己條氣都唔順啦
完全5覺靚……
講真,一係就分手專心事業全力搏殺,一係就結婚畀個名份人,想儲老婆本咪訂住婚先囉,反正都拍咗5年拖,表明立場畀fans同出面嘅女人知,自己就係靠實力,唔係靠男朋友人設,唔係嘅話要個女朋友忍受好似分個男朋友出去畀女fans咁,都唔好啦
外國讀書?
一望個樣就知唔係好惹嘅女人
佢都痴痴地
見到偶像想合照有幾唔合理?
問可唔可以合照係一個問題黎架喎
禮貌地拒絕作為fans一定會體諒
反而個女朋友咁樣黑人面就真係倒米
倒返轉如果男朋友係暗星俾人問合照佢仲會唔會黑面?

唔洗求條女體諒啲fans啦大家都3唔識7
但最基本佢有冇體諒過自己男朋友先
明知男朋友係公眾人物都玩嘈交unfollow又黑面
最後咪又係jer難做
仲要發完脾氣又俾人出新聞又俾人討論又係自己受返
佢以前中學讀聖心
成日蝦蝦霸霸睇唔起人
西口西面讀書又唔掂
最後轉左校

睇個格都知佢似係操控條仔既難頂女人
一定唔會分手嫁喇
牙柳太好人比佢食住
條女分左手都幾難揾個頂得佢住既男人

辛苦牙Jer仲要訓晒地幫條女影相
一個願打 一個願捱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞