唉牙Jer同女友分咗手…

1001 回覆
466 Like 52 Dislike
最搞笑係 佢應該唔記得unfol埋jer fans club
M記個廣告
Jer b不如比個機會我
第3次嘅話 條女真心癲
jer脾氣咁好先忍到
可能覺得你阻住佢地拍拖拖二人世界
影到整左容咁
條女巨蟹
我都有諗過如果喺街撞到佢哋 會唔會行埋去影相 但一諗到佢條女 都應該只可以眼白白望住佢哋經過 但估唔到佢真係咁撚cheap
仲要有身體接觸有時
JER忙得嚟都有啲慘
俾著唔係JER晨早散咗
我天蠍
身體接觸?!
jer連同啲女性朋友friend啲啲佢都會嬲
你花左勁耐時間關人咩事?
老老實實, 呢D人地私人時間, 你阻住人地會唔鍾意都好正常
只係錯在做得太出面啫
Filter太重
同埋手動瘦下巴
對佢條女真係無好感
今次一定係想迫JER應承佢啲乜唔成功
再Unfollow嚇佢就範咁
可憐JER太縱佢
(唔會Unfollow其他啦,米飯班主嘛)
即飛啦
中出都嫌哂時間
就係喺條街都做到咁出面 返到屋企仲得了嘅
我記得今年年頭,隔離鏡post 有人話柳同條女分咗手,因為條女unfollow 咗柳。之後發現原來係嗌交姐,冇分手,而家條女又用unfollow 呢招
柳而家紅咗已經好大壓力、又忙,好心做女朋友唔好再增加男朋友既煩惱啦

柳喺志雲訪問度講過女朋友因為佢入咗行多女fans 唔開心,而家一有時間就陪女朋友。做女朋友唔想男朋友實現夢想、越嚟越成功咩?想佢日日做廢青陪住自己?

真心戥柳唔抵
你岩呀
我係阻住左佢哋2個拍拖
如果佢要拒絕我我都冇辦法
自私啲咁講粉絲要求合照
我唔會係第一個亦都唔係最後一個
但你碌返上去睇下
俾呢個女人反白眼既人唔只我一個
如果佢唔識做門面功夫
佢(哋)只會收到越來越多人既評擊
好現實,依家啲歌多數睇MV,我心目中只有Dear Jane三部曲係MV加歌同步欣賞
睇story見阿jer都一放假就去陪佢
感覺佢都真係好唔體諒jer
講真佢咁忙都仲會抽時間陪佢都算好好仔啦
有無同好覺得其實jer b未紅中分頭個陣最型唔明點解話毒,好有文青feel

https://youtu.be/jSLoaKN_dJ0
好型呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞