唉牙Jer同女友分咗手…

1001 回覆
466 Like 52 Dislike
點解係jeremy?
Jeffrey手殘打錯
之前有報道影過佢女友住邊啦。
應該都係屋企死慳死抵供佢去讀
即係邊
不能同意更多
阿jer 曾經訪問都講過,
如果係街撞到佢同女朋友一齊最好唔好要求影相
因為覺得要女朋友等佢之類...(咁上下意思)
當暗示左係女朋友唔鍾意啦
咁明知佢女朋友唔鍾意都仲要去影影影
比人反白眼都好正常
仲要阿jer 難做

仲有人地女朋友唔係圈內人
無必要應酬你地架囉
講就咁講,柳拒絕佢哋唔影就係牙柳錯㗎啦
我agger你呀ching
amy lo都講過,佢驚你偷影影到佢炒車
將軍澳
上埋娛壹
我諗正常fans見到偶像都唔會好似你咁唔理只係俾佢拒絕唔會死纏爛打,同埋點會拒絕一次就脫粉影響工作真係咁易走嘅都唔係咩真fans
之前欣直YOUTUBE 都講過真係好攰 / 拍野個造型唔方便出街果時都會拒絕影相, 唔介意問 但就絕對接受唔到偷拍
佢句「我係阻住左佢哋2個拍拖」簡直同嫁唔出嘅黑心中女一樣
講真啦,佢哋一個月放得幾假
呢啲人自己無安全感其實無得救

成日要靠放閃同埋發脾氣等人氹都睇得出佢好無安全感,其實連fans醋都呷真係講唔通,喺條街有fans撞到jer,想同佢合照,明明代表jer事業上越嚟越成功,好似乞食藝人恨都恨唔嚟,但佢就成日幫手倒米,又黑面又發脾氣

佢咁玩法只要有一日jer氹佢氹到攰就真係玩完,一句講曬就係佢對自己根本無信心
Amy lo同ian好低調,對呢pair幾有好感
個frd即係佢條女?
其實都好多公司係只搵下弦做 唔係全部搭單買一送一咁玩
咁當然上弦唔紅下弦都冇份啦但團體就係咁 有呢個團名就會得益 男團都係為咗咁姐
聽日event 有排問...
應該問到ian 都會比記者問埋AMY 會唔會咁..........
今年咁樣玩unfollow都玩左3次?????????? 幾時嘅事? 無人講嘅?
以為今次係第一次
咁又諗多咗
人地公主病還公主病 仲要計算埋unfollow會俾你地捉起黎討論然後有位可以上咩
香港fans對香港偶像拍拖真係好寬容
條仔係Mirror都敢搞咁多小動作咁高調
attention seeker
Stanley條女都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞