唉牙Jer同女友分咗手…

1001 回覆
466 Like 52 Dislike
牙柳 振夫綱!
下 咁你做偶像條女預左嫁啦
個個粉絲都係米飯班主
你條仔唔紅你有GU MASKON廣告拍?
唔使大官威,佢發脾氣落jer度jer自己就會識做啦

Mirror啲訪問其他人成日都笑Jer長期被食住
唔係掛..咁攪法
同埋無人叫佢地行旺角尖沙咀

同得明星拍拖一係同居日日見, 一係去高級地方, 一係去山卡啦, 一係去旅行啦
女主角搵返KELLY 咪得囉
可能因為咁佢男排嗰陣做個勁唔起眼嘅讀書毒撚
2020年個電台笑到我弱智
Edan ansonlo 笑阿柳女朋友惡同食住佢
廣告嘅時候阿柳以為冇鐘頭影住 即刻想打edan(玩嗰種)
個樣勁似 我比你害死啦 嘅樣
咁依個係佢男朋友紅的代價
一係當初阿jer 做番普通人
一係佢唔紅
又要紅又要冇fans追
好難兩全其美喎
你話佢紅到好似以前Eason 咁
黑面 對fans差,都仲可以咁紅就話姐
阿jer 而家上緊位
都一定要行親民路線,冇得扮大牌
一係好似下弦咁,小fans,出街咪冇人煩囉
呢個真,男朋友做得明星,仲要紅得起,出街畀人認得求影相真係好多藝人都想,唔通想男朋友做暗星出街無人識成個nobody咩

根本佢自己仲未調整到個角色轉變,男朋友紅左,仲想落多人嘅旺區,又想無人埋佢哋身,無可能啦
Eason 對fans 無黑面
佢老婆就黑口黑面
可能啦
但佢條女唔俾佢演有感情線嘅角色
咁花姐其實都好難幫佢揾戲做
花都有講過話拍劇係易入屋d 可以幫助人氣
久而久之比起其他人咪冇機會做囉
同個客講過 話唔鍾意佢西口西面 所以彈咗鐘
姐係呢
我只係對影相呢件事抱有歉意

幾撚時話因為我戇撚鳩

而家我係回應你話
你話佢咁唔滿意咪分手

你返工夠唔滿意老細 係咪即刻遞信唔做?
你夠覺得你老母好煩 係咪即刻脫離母子關係?

係呀,佢已經做撚左Unfollow呢個動作
同講分手有咩分別
定係佢講黎要你哄下佢同情下佢男友係當紅藝人冇時間同佢拍拖?

佢閪啲粉絲面只係對佢其中一樣指控
佢未唔好對粉絲好態度囉,我而家追既係柳又唔係佢
但如果係因為佢而影響柳既星途就同粉絲講唔去
唔俾佢mv 有女主角做感情戲,但係係呢種歌呢種mv先易入屋易紅,就好似edan嗰啲
睇吓edan 同AL紅得幾快
明明jer 先至係最有實力嗰個
多謝曬你啦Kelly
帶左眼鏡姐
唔帶係樣衰
態度唔需要好好 但起碼唔好閪面
柳柳粉可以開始FF
吓 條女唔想佢啲粉絲影相咪拒絕囉 同埋粉絲點同老細啊
粉絲平日會近距離見到偶像咩
呢個頭好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞