唉牙Jer同女友分咗手…

1001 回覆
466 Like 52 Dislike
你當tiger死㗎?
我都覺得入行前呢個look最型不過入行後孿毛係eye catching d嘅,起碼幫佢定咗形象
jer: 琴晚kelly鬧得我好啱
我覺得tiger靚仔過Jeremy
可能對阿Kelly嚟講唔係少事嚟㗎喎 加上唔淨止影相唔滿意 應該仲有好多林林總總嘅事都唔滿意
jer係咪成個7頭嗰個?逗號頭?
Tiger 五官靚喎,係矮姐
24都唔exactly算好細啦......
已經唔係十八廿二 但啲舉指行為都仲係成個青春期mk妹咁
再加上都拍咗四五年拖
鬧交都仲係玩unfollow 咁即係佢拍咗咁多年都冇成長過
講還講,唔好po圖.jpg好撚7wo,啲粉鍾意啲乜
攣毛髮腳染金嗰個look好有星味
亦好襯佢啲rock歌
但唔知點解嗰期個stylist成日俾啲荷葉邊佢著 仲好濃妝
文青look唔係唔型 但普通
你係咪kelly d fd 呀
發哥仲撚忙la on99
你叫人體諒條女
又唔叫你個fd kelly 體諒下d fans 真係鍾意左a jer 好耐影張相留個念
之前睇調教果陣呀Jer講話曾經有人叫佢當其他成員係翻工既同事
雖然咁意唔啱
但唔知點解我第一個就係諗起宗家如
佢都冇讀大學…
真係唔出奇
係同情佢出街想二人世界都會俾人打擾好麻煩
男朋友突然紅咗要面對好多轉變
但呢個都係無可避免 係佢要接受嘅嘢 亦都改變唔到 除非jer退出娛樂圈
jer都做咗好多嘢去俾安全感佢 亦好高調對外講自己有女朋友
佢作為女朋友都好應該為下jer著想
柳宗元(完)
跟住unfollow Jer ( oh sorry 已經unfollow左無得再unfollow )
同水母魚方向一致
係啊 Alina仲話唔中意人叫佢大表嫂
屌 但啲人識你係因為知你係大表嫂喳
成日對Stanley勁衰
Amy好似係最正常果個
Lokman 同Frankie女人都係正正常常
Alina仲要唔gur自己條仔紅過自己添
雖然兩個都霉到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞