[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (892)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
抖音b做開帶風向專員係勁
我見到呢句心諗咁撚賤格想塞野入牙劣把口
講起紀錄片又諗起哥
就咁google search啫
佢仲癲
其實唔係
暫時睇晒兩集紀錄片
第一集講edg,第二集講fpx
時間都係講到夏決為止
兩隊基本上面對既問題係一樣
分別係edg 解決到問題,fpx 解決唔到問題
矛頭唔係指向選手(牙劣)
而係指向教練經理
尤其係連續兩集講兩隊既教練經理
個分別都幾明顯
教練經理
即係可以賴台灣人
廢老Faker打得一年得一年,已經唔係顛峰期,駛咩要同每屆T0中路比?
樓上白卡?
不得好死個句個腦用電腦大爆炸把聲讀咗次
春季bench似真係佢自己要求
但上年肥金夏天、今季春 排列組合 加夏天前半輸到仆係到,邊個都會爭取下
又係你呢啲死戇鳩智障含撚粉 (唔使唔認),
同嗰班日日係度叫咩世一中路 咩世一zoe 亂改名…日日講佢幾勁幾勁嘅一樣,
真係見一個封一個。

Fly對辛辣麵 Bo5嗰次賽後,好明顯就係一貫自己垃圾攬上身,將責任推去其他人身上!明明Leo唔識星朵拉,Fly迫佢Flex 用埋3.3K垃圾魚,仲要輸俾吹大左Gori真係廢過廢根呀
佢一向都對自己最寬鬆,rank得D1炸!
班死傻粉就乘機捉住佢Zoe 單殺鏡頭去無限放大!
佢玩LB 垃圾接技,3.3k傷惡魚 當睇唔到
仲有無左R制 sett ,打ARAM一早俾人ping緊啦
真係有睇比賽又識睇嘅就知道,贏不在佢!輸就一定係佢
就算都有單殺,都係Dread cover得好!
講嚟講去咪又係你班畜生係度抽水、自己一相情願叫Fly繼續留隊。

不過叫得含撚粉,都係腦殘,全部都不得好死!
心水清嘅人都會知道,Fly點解會咁廢。
畜生唔使引用,最叻洗負評,反正我都唔會回覆+即封,
講完。

PS. 一早就想 Fly 退役 ,
而事實上亦證實 Fly 真係有無選擇權同垃圾!
唔好再害其他隊

完。
駁唔到
咁要換埋faker先得 canyon要同showmaker打兄弟lol
pin個條友係咪faker腦殘粉
珍牙
終於有新潮文
哩個係 講聽日會出現喺直播live嘅人
最右似係女主持
冇事嘅
你不得好死,講完。
聽日4點 見證唔係DK Morgan既時刻
佢應該成個po都係show blocked user
最恐怖其實係有十個正評
我㩒錯負評
難得有高質廢老風扇梗係要支持
正評係咪好好笑咁嘅意思
Dk Rich
其實theshy仲有貨賣
出反甲都偷到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞