[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (892)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
CEO自己講架喎
我期待呢個Bengi做coach同faker拍住上既情景。
Roach依家做咗CL教練 CL基本無人 會再搵人
你想邊個入嚟打後備?
牙蛆好多晚冇瞓
俾啲尊重啦
s8已經試過
我搵到我唔使係到同你吹水啦師傅
要6人先可以打機
好似會多一個教練做後備第6人
係喎! 今次無Ulala同泰哥嘛
咁咪即係盲反牙Joe
牙Joe弱智還弱智 但今個轉會窗應做既野都做咗
垃圾隊無人想知
dk rich!
節流做得好好有收人工架屌,連成team challenger 收咗皮都叫有做嘢
大概知咩料又冇隊既咪Rich 同根
叫有LCK 水準用黎救火都可能ok既
CL點樣收咗皮呀 點都會招到人架啦 你會唔會因為cl team包尾屌牙Joe呀 ?個個都係睇一隊架啦
送走啲無機會既隊員有咩問題 我問你應該買咩人 你又答唔出 T1根本就無咩操作空間 成功續約Faker Guma同Oner都唔算有做野
完全唔明T1 fans日日嘈唔買人做乜 除左nuguri仲可以買邊個
上年簽10個人都冇用 今年5個夠啦 春季zeus唔掂 咪夏季先搵人.
咁又唔好以偏概全 我都係T1 fans
咁難怪Canna 心理唔平衡
T1 CEO參加BMW電競活動中,談論休賽季以及T1下賽季陣容。

1.
下賽季T1先發為Zeus Oner Faker Gumayusi Keria
監督為Polt 教練組為Moment/Bengi/Asper(原T1二隊輔助 變成替補+教練)

2.
Faker成為自由人之後T1 CEO才到韓國跟他對談,了解Faker需要甚麼和重視甚麼,
T1很重視教練,但已經有Faker這個大牌了,
所以相較於大牌教練更需要能讓隊伍融為一體的教練,
和Faker續約非常艱難,Faker收到各地區的巨額報價,幾乎要離開T1了。

3.
Faker想要一個高水準選手退役的教練,能夠理解選手的看法

4.
拒絕某隊對Zeus的巨額報價(10億韓元左右)

5.
這賽季續約談判和過往很不同,選手大多都帶著經紀人來談續約,變成非常艱難,無理的要求也變得更多

6.
Faker續約1+1 Oner/Gumayusi續約到2024 Zeus Keria合約到2022
目前正在努力嘗試續約Keria。

7.
12/21會正式官宣下賽季陣容,因為12/22有Riot活動
樓主pin this
好難想像Faker離開T1 相信佢本人都唔會為咗錢而想走
佢應該想要尊重多過錢
唔想再比啲on9 coach bench 佢
大鳩條垃圾蛆
但係如果當初無後備zeus可能一個top都無我覺得留下人才都要
basic + bonus可能有1mil
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞