[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (892)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
I mean s12 world
冇講清楚sor
AF
佢迷ellim teddy hoit
除左drx 隊隊主力都有skt嘅舊人/青訓
不過drx都有cCarter
Dk burdol
Gen peanut lehends
Ns canna effort
Kt cuzz aiming
Af teddy ellim hoit
Lsb clozer
Bro delight lava
Hle willer
聽聞之前SKT trainee 食好住好基本上個個韓國細佬都9沖去
leo又被人遺忘左
leo s8 s9邊隊?
打監獄杯
Faker 個名都夠沖
講緊主力 後備唔計住
skt囉
我全力G持漿豬的
Bdd 三寶Highlight
有球女 單殺世一中路SMK
笑死smk=trash
阿根世界賽睇落仲好過burdol
阿根同組火龍Adam
打canna 咪又係俾人打爆
lol the next 2020
佢同zeus打過好多場
zeus都贏
逼滴滴!

未睇都知係Azir Syndra Zoe呢三隻英
又係你呢啲死戇鳩智障黑粉 (唔使唔認)
明明Faker(飛可)係英雄聯盟史上最偉大嘅選手

點解你地班黑粉要日日攻擊佢
又係你呢啲死戇鳩智障黑粉 (唔使唔認),
同嗰班日日係度叫咩Badd亂改名…日日講佢淨係識三本柱嘅垃圾一樣,
真係見一個封一個。

Bdd 都一直講會繼續練英。
真係唔明三本柱呢樣嘢,有咩好講?

Bdd Bo5嗰次賽後,好明顯就係一貫自己攬上身,將責任擺去佢身上!
佢一向都對自己最嚴格,亦會首要自責咗先!
咁佢咪話佢自己英雄池唔夠囉。
班死黑粉就乘機捉住佢呢句去無限放大!
真係有睇比賽又識睇嘅就知道,錯不在佢!
就算都有錯誤,都係全隊都打得唔好!
實情係關乜春英雄池事?
講嚟講去咪又係你班畜生係度抽水、自己一祝情願叫Bdd練英。
真係關佢英雄池事嘅話,全隊都有問題! 佢哋一齊練英好無啊?

不過叫得黑粉,都係腦殘,全部都不得好死!
心水清嘅人都會知道,Bdd 點解會咁樣講。
畜生唔使引用,最叻洗負評,反正我都唔會回覆+即封,
講完。

PS. 我都好想 Bdd 離開一早已經變質嘅 GenG,
而事實上亦證實 Bdd 真係有選擇權同有離心!
(唔好再老吹咩股東(仔)身份唔會離隊,Bjergsen 已經係好例子。)
不過既然 Bdd 最終都係決定去NS ,咁都會尊重。
唯有寄望新教練團會將戰術集中放返去 Bdd 身上,
唔好再出現,對線期 Bdd 無藍Buff食、JG唔會去gank/cover中路、
要 Bdd讓兵…等等嘅極之噁心情況。

完。
轉用chrome啦唔好再用ie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞