有冇老餅記得四驅車有段時間好 HIT?

348 回覆
115 Like 4 Dislike
最近先知烈同豪個日文讀法係lets 同go
合埋係let’s go 原來咁有意思
仲有爆船陀螺,激鬥戰車,超速搖搖
密林號呢
考試成績好叫阿媽買咗條賽道比我
好大盒 有上落斜同隧道 砌完出嚟叫晒d同學上嚟鬥車
小時候多美好
密林
麥林號
無線唔攪囉
亞視見熱潮做左先瓜
個時其實亞視都有d節目,做左先tvb先跟
今日睇真d 就係咁
我而家先知
我記得我好早已經開始玩,成日去商場公園同學屋企玩,但去到後期我仲好期待星期六日拎架車落公園玩既時候,突然發現街上已經無人一齊玩車
漫畫版 仲有繼續故事

四驅郎 會參加全國大賽 之後用嘅車有 大帝 自由皇帝 大地皇帝

鬼堂院陣(勝利者一世持有者) 同四驅郎做埋friend 之後用過嘅車有 Porto emperor

仲有新對手 桃太郎 嘅前置摩打車 crimson glory

另外dash 車隊 個個都有新車

以上好多車款 雙星(田宮)都有繼續出
漫畫有
阿烈阿豪佢地大個左既故事
彈驅郎 先岩
唔怕傷摩打,只係正負極調轉個摩打就反方向轉
我意思係wgp 後既故事 之後再同一文字兄弟既事
係,但其實都係好事
去到wgp 其實已經好走火入魔,越來越脫離真實
一文字故事就直頭變晒四驅車格鬥咁
去咗唱「莫札特的煩惱」
細思極恐
當年整左架雕網金殼地平線,又68000轉 摩打,
又齒輪海綿呔,總之改到好勁,
之後去參加比賽,點知佢仲路軌太窄,
放唔落架車
最後迫住用佢地大會提供,買路軌送嗰架車比賽。
結果入粒叉電入去,吊打晒其他選手,拎左冠軍
其實四驅車格鬥係wgp 都出現 意大利天馬隊死亡之舞就係,反而我覺得幾真實 當年真係有人改到架車去界人地架車
跟住架車跑本身就唔現實架喇 卡通係咁 正常
唔係 應該係一開始都出現 果個黑色車 果個肥仔咪一開始撞人車
記得啊 早幾年達哥玩人中之龍嗰段時間好hit
就係你呢d人細個恰鳩我
龍頭鳳尾都無用
自己嗰架改晒龍頭鳳尾大頭針都冇用,
都放唔落條路軌
最後部車係喺黃金嗰間長江打機時比人偷左
好似仲有銀摩?
我細個果陣只夠錢買老番車(大陸製,$10)
去扭蛋機$5扭到個橙摩打(好彩,其他雞摩)
然後去U型渠度同人鍊車,真係好似睇卡通咁,架車會突然U上去過前面架車,個個星期六都係咁過

果啲咩雙星、紅黑摩,全部輸係我手下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞